Eladó ház Őrbottyán, Dózsa György utca 246 nm
Eladó ház Őrbottyán, Dózsa György utca 246 nm
Eladó ház Őrbottyán, Dózsa György utca 246 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7940371
Referenciaszám: HZ043937
Frissítve: 17 napja

Őrbottyán eladó családi ház 5 szobás: 130 millió Ft

130 millió Ft
528 455 Ft/m²
246 m²
Alapterület
1384 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 293 Ft
Második évtől
514 894 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Őrbottyánban megvételre kínálunk egy cc. 250 nm-es családi házat, amelyhez tartozik egy 70 nm pince és egy 25 nm-es garázs is.A két lakószintes ház 2004-ben kapott használatba vételi engedélyt, az épület Porotherm 38N+F téglából, Porotherm pincefalazó rendszerrel és válaszfallapookal készült. Külső ajtók és az ablakok SOFA-THERM nyílászárók, beépített hőszigetelt üvegezéssel. A családi ház hagyományos faszerkezetű, azonban egyedi tervezésű tetőt kapott. Az emeleti fürdőszoba  excluzív, fényárban úszik, a hosszabbík oldalán teljes ablakfelület teszi különlegessé. A házban a teljesség igénye nélkül nappali, étkező, konyha, 3 átlagos méretű szoba és egy 36 nm-es szoba, 2 fürdőszoba, külön WC és egy gardrob került kialkaításra.A 70 nm-es lakótérből megközelíthető pincében a kazánház, a mosókonyha és 2 tároló kapott helyet. A 25 nm-es garázs a házzal van összeépítve, szekcionált kapuval ellátott, közvetlen ajtókapcsolattal a lakórésszel, mérete lehetővé teszi a falmelletti tárolást is.A családiház kisebb átalakítással akár KÉT GENERÁCIÓ számára is megoldást jelenthet, a két szinten külön-külön életterekkel.Fűtése gázfűtéses, kiegészítve a földszinti nappaliban épített kandallóval. A használati melegvizet is gázkészülék szolgáltatja.A családiház egy 1384 nm-es telken helyezkedik el, a kert parkosított, amelyben egy cc. 25 nm-es kerti tó és egy kemencés közösségi tér is helyet kapott. A zöldellő kertet egy gyűrűs kútról üzemelő öntözőrendszer biztosítja. Őrbottyán a főváros ÉK agglomerációjában helyezkedik el, dinamikusan fejlődő város, de megőrizve a nyugodt, vidékies élet pozitívumait.Közlekedés: tömegközlekedés biztosított Vonattal, illetve Volánbusz járatokkal.  Autóval Veresegyház irányába az M3 autópálya, Fót irányába pedig az M0 autóút biztosítja akár a fővárosba való bejutást. A településnek általános iskolája, óvodája, bölcsödéje, Művelődi háza és könyvtára biztosítja az itt élő fiatal és a felnőtt lakosság fejlődési, kikapcsolódási igényét. Őrbottyán területén sétálva számos templommal találkozunk, ilyen a Szent Miklós plébániatemplom, a Péter és Pál apostolok templom, a református templom, az evangélikus templom, a baptista imaház, és a Pálos-kolostor. Felkereshetjük az I. és II. világháborús emlékművet, ám a legnépszerűbb látnivaló kétségkívül Magyarország egyetlen harangöntödéje és ne felejtsük el a horgásztavat sem.Hasonló paraméterű ingatlant keres? További információkra van szüksége? Kérem ne habozzon hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Erkély:
21 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisbalázsné Ujhelyi Magdolna Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 758 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisbalázsné Ujhelyi Magdolna Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 758 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY