Eladó ház Ócsa, Háromszintes utca 105 nm
Eladó ház Ócsa, Háromszintes utca 105 nm
Eladó ház Ócsa, Háromszintes utca 105 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7958264
Referenciaszám: 81-223
Frissítve: 1 napja

Ócsa eladó családi ház 4 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
713 333 Ft/m²
105 m²
Alapterület
852 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 379 Ft
Második évtől
296 658 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ócsa város kedvelt részén 852 nm-es rendezett telken, bruttó 105 nm alapterületű, 3 szintes, 4 szobás családi ház eladó. Jelenlegi állapotában kiváló élettér lehet nagycsaládosok számára, de szerkezete folytán 2 generációnak is alkalmassá tehető. A ház elosztása: - Magasföldszint (95,1 nm): nyitott terasz, előszoba (ahonnan lépcsőn keresztül elérhető a szuterén és a tetőtér), lakóelőtér (nappali), 2 szoba, étkezős konyha, főzőfülke + kamra, fürdőszoba, Wc. - Tetőtér (61,8 nm): nagy erkély, 2 szoba, valamint egy helyiség, amely utólag fürdőszoba + Wc kialakítására is alkalmas, padlástér. - Szuterén (78,7 nm): melyben egy-egy nagyobb méretű műhely és tároló, valamint kisebb helyiségek lettek kialakítva. - Patinás, bolthajtásos borospince, amelybe a szuterénből juthatunk le. Az épület szilikát és ikersejt téglából készült. A fűtése gázkonvektor, a melegvíz ellátást a villanybojler adja. A telken található egy külön beállású garázs és egy állattartásra használható épület. A kert hobbikertészkedésre is alkalmas, benne gyümölcsfákkal és szőlőlugassal, a locsolás megoldható saját, fúrt kútból. Emellett pihenőkertté is alakítható némi fantáziával és leleménnyel. Az ingatlant ajánlom mindenkinek, aki Budapesthez közel, de mégis csendes környezetben szeretne élni. A vasútállomás, a buszmegálló 15 perces sétatávolságra található. Ócsa turisztikailag is kedvelt, látogatott település. Érdemes kirándulni és megnézni a gyönyörű református templomot, a mellette elhelyezkedő skanzent, az Ócsa öreghegyi pincesort és a Selyem-réti tanösvényt. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Balla INGATLANiroda, Dabas-i iroda szolgáltatása: - Ingatlanok értékesítése-bérbeadása, - Adásvételi szerződés teljes körű lebonyolítása, - HITELügyintézés, -díjmentes, bankfüggetlen, - ÜGYVÉD közreműködése, - ENERGETIKAI tanúsítvány beszerzése.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfort nélküli
garázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csegezy Zoltán Balla ingatlan - Dabas és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 30 970 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csegezy Zoltán Balla ingatlan - Dabas és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 30 970 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY