Eladó ház Ócsa 60 nm
Eladó ház Ócsa 60 nm
Eladó ház Ócsa 60 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7896358
Referenciaszám: HZ061415
Frissítve: 16 napja

Ócsa eladó családi ház 3 szobás: 42,5 millió Ft

42,5 millió Ft
700 165 Ft/m²
60 m²
Alapterület
930 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 346 Ft
Második évtől
168 331 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Legyen Ön is Ócsai lakos!Ócsa szinte központi részén, de mégis csendes helyen kínálok megvételre egy tégla építésű családi házat!Az ingatlan egy 930 nm-es összközműves sarok telken helyezkedik el. Locsolását fúrt kút segíti. A telekre két kapun keresztül is bejutunk. Tárolásra alkalmas épületek is megtalálhatóak, melyekbe villany bevezetésre került.A családi házban található 2 egymásba nyíló szoba, konyha, külön étkezővel, valamint egy illemhelyiségnek kialakított rész, ami mosókonyhának is használható.Az ingatlanban beton alappal rendelkezik. 1 évvel ezelőtt felújításra kerültek a vezetékek, burkolatok és a nyílászárók is. A ház melegéről gázkonvektorok gondoskodnak. A központi fűtésnek az elektromos kiállása már elkészült, az engedélyt megadták, de ez végül nem lett megvalósítva az ingatlanban, így a későbbiekben ez is megvalósítható. A pince a mosókonyha és a fürdőszoba alatti rész nagyságú. A pince lejáró, és a padlásfeljáró az ingatlan melletti helyiségben található.Az ingatlan elhelyezkedése szinte Ócsa legjobb részéhez sorolható. Óvoda, Bölcsőde, Gimnázium, Általános Iskola, vasútállomás,Busz, Kisboltok mind 5 perces séta alatt megközelíthetőek.Ha nem rendelkezik az ingatlan teljes vételárával, a Duna House Hitelügyintézői DÍJMENTESEN nyújtanak segítséget Önnek.Jöjjön el és nézzük meg együtt ezt a remek ingatlant.Ha kérdése van keressen bizalommal elérhetőségeimen.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rávai Dominika Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 322 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rávai Dominika Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 322 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY