Eladó ház Ócsa 200 nm
Eladó ház Ócsa 200 nm
Eladó ház Ócsa 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7836327
Referenciaszám: HZ078960
Frissítve: 16 napja

Ócsa eladó családi ház 5 szobás: 99,8 millió Ft

99,8 millió Ft
499 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
1756 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 289 645 Ft
Második évtől
395 280 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ócsára költözne? Nem kell tovább keresnie!Ócsán kínálok megvételre egy 185 nm hasznos alapterületű családi házat. A ház egy 1756 nm-s összközműves körbekerített telken található.Az ingatlan 2004-ben épült tégla falazattal és 10 cm-s hungarocel szigeteléssel van ellátva a megfelelő hőmegtartás érdekében.Az otthon melegéről és a meleg víz ellátásról gázcirkó gondoskodik. A földszinten a padlón keresztül adja le a hőt míg az emeleten lapradiátorokon.Vegyes tüzelésre is van lehetőség, mivel ki van építve neki a rendszer. Alternatív fűtési lehetőségként  még a házban felszerelt hűtő-fűtő klímákat is számba kell venni.  A 12 nm-s fedett teraszon esős és napos időkben is egyarán  megvan a lehetőség baráti össze jövetelekre és sütögetésekre is.A földszinten található helyiségek között megtalálható az előszoba, nagyméretű konyha étkezővel, wc, nappali és egy szoba.Az emeleten 3 szoba, erkély és egy felújítás alatt álló fürdőszoba található meg.A ház alatt található egy 60 nm-s garázs, melynek 2 bejárata van.  Az 1756 nm-s telken egy 200 nm-s mellék épület is áll, melynek kihasználása végtelen lehetőséget rejt magában .A privát otthon érzését az is segíti hogy az udvaron és az utcán is számos nagyobb fa és bokor  szigeteli el a házat a város zajától és biztosít tiszta levegőt az ott lakók számára. Az udvar egyik sarkában konyhakert van kialakítva aminek a locsolását fúrt kút biztosítja.Ócsán számos bolt található cukrászdák, kávézók, éttermek és pizzériák, Tesco, Spar.Ócsa Budapest távolság 15 perc autóval az M5-s autópályának köszönhetően.Ajánlatom megfelelne az elvárásainak, de nem rendelkezik a kiválasztott ingatlan vételárával?A Credipass hitelügyintéző munkatársai díjmentesen biztosítják a legkedvezőbb, személyre szabott hitelkonstrukciót a kedves vevők számára.Keressen bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Erkély:
16,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Tamás Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 380 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Tamás Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 380 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY