Eladó ház Nyíregyháza 96 nm
Eladó ház Nyíregyháza 96 nm
Eladó ház Nyíregyháza 96 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7922342
Referenciaszám: 308896
Frissítve: 18 napja

Nyíregyháza eladó családi ház 2 szobás: 33,9 millió Ft

33,9 millió Ft
353 125 Ft/m²
96 m²
Alapterület
968 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 98 386 Ft
Második évtől
134 269 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyháza – Butykán, a Debreceni úti Metró áruháztól kb. 5 km-re, csendes, aszfaltozott utcában, jó szomszédokkal körülvéve eladó 96 m2-es 2 szobás, jó állapotú családi ház! HELY: Nyíregyháza - Butyka MÉRET: 96 m2 + 968 m2 telek + melléképület, amely akár lakhatásra is alkalmas + garázs ÉPÍTÉS: 1989 A tető palával fedett, az épület műanyagnyílászárós, az ablakok redőnnyel is felszereltek. FŰTÉS: gázkazán és vegyes tüzelésű kazánnal lehetséges, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A gázszámla általány 13.000 Ft/hó. AZ INGATLAN FELÉPÍTÉSE: szilikát falazatú. HELYISÉGEK: előszoba, 2 nagyon szép és tágas külön nyíló szoba, konyha + étkező, kamra, fürdőszoba és külön helyiségben WC, valamint a ház alatt kb. 10 m2-es pince, ahol a gáz- és vegyes tüzelésű kazán került elhelyezésre. Az udvaron található egy 2 helyiségből álló belülről felújított melléképület, melyben van víz, villany és fűtési lehetőség, valamint kialakításra került garázs is. EGYÉB: Az udvar egy része parkosított, másik része gyümölcsfákkal került beültetésre. Az ingatlan jó állapotú, igény esetén akár teljes berendezéssel együtt is megvásárolható. Hitelt, Babaváró támogatást, CSOK-ot is szeretne az ingatlan megvásárlásához? Független közvetítőként segítünk megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot, vállaljuk a teljes körű ügyintézést díjmentesen, s ráadásul ügyfeleink egyedi kedvezményeket is kaphatnak a pénzintézeteknél. Ha bármilyen egyéb információra van szüksége keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GoldLine Ingatlaniroda GoldLine Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 365 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GoldLine Ingatlaniroda GoldLine Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 365 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY