Eladó ház Nyíregyháza 110 nm
Eladó ház Nyíregyháza 110 nm
Eladó ház Nyíregyháza 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7913665
Frissítve: 4 hónapja

Nyíregyháza eladó családi ház 1+3 fél szobás: 77 millió Ft

77 millió Ft
700 000 Ft/m²
110 m²
Alapterület
951 m²
Telek
1+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 223 474 Ft
Második évtől
304 976 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyháza-Nyírszőlős szélén eladó ez az igazán kényelmes, élhető terekkel rendelkező különálló családi otthon. Ingatlan főbb jellemzői: - 951 m2-es telken helyezkedik el, - 2012-ben épült, - falazata: tégla, 8 cm szigetelés, - 110 m2 lakótér, - dél-nyugati fekvésű, - minőségi fa hőszigetelt nyílászárók, rovarhálóval felszerelt, - szobákban laminált lappal, a többi helyiségben járólap található, - nagyon jó beosztású, - hatalmas, kényelmes fedett terasz, - fűtése gáz cirkó rendszerű padlófűtéssel, - klíma, kandalló beépítési lehetőség, - cseréptető, - garázs, - filegória, bográcsozó, boros pince, tároló, - fúrott kút vízszűrő rendszerrel, - risztórendszer, elektromos kapunyitó, - részben térkövezett, parkosított, körbe kerített udvar, - beépített bútorok a vételár részét képezik, a többi bútor megegyezés tárgya. Élettér: Nappali, 3 szoba (jelenleg 1 szoba étkezőként funkcionál, igény esetén vissza alakítható), konyha-étkező, gardrób-mosókonyha, fürdőszoba, külön Wc, háztartási helyiség, közlekedő, terasz. Ha a város zajától, mégis közel a városhoz szeretne élni és szeretne egy jól megépített családi házat akkor ez a ház egy remek lehetőség, jöjjön el és nézzük meg….Nem fog csalódni…. Ha további kérdése van hívjon bizalommal! Vevő ügyfeleink számára a közvetítés díjtalan. Jelzáloghitelek a bankfiókokban elérhető legkedvezőbb feltételekkel, egyedi konstrukciókkal megtalálható irodánkban, gyors, hatékony, teljes körű, ingyenes hitelügyintézéssel, sorbanállás nélkül.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2012
Terasz:
21 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
kert
jó beosztású
világos
gardrób
terasz
melléképület
mosókonyha
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
vízórás
hőszigetelt
riasztó
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőlősi Zsuzsanna Edina EV. Szőlősi Zsuzsanna Edina EV. Az iroda összes hirdetése
+36 70 698 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőlősi Zsuzsanna Edina EV. Szőlősi Zsuzsanna Edina EV. Az iroda összes hirdetése
+36 70 698 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY