Eladó ház Nagyvázsony 100 nm
Eladó ház Nagyvázsony 100 nm
Eladó ház Nagyvázsony 100 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7996094
Referenciaszám: 43241
Frissítve: 18 napja

Nagyvázsony eladó családi ház 1+1 fél szobás: 26 millió Ft

26 millió Ft
260 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
441 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 459 Ft
Második évtől
102 979 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
 Múlt idéző ház a kastélyparkban 200 éves fáinak árnyékában .  A CasaNetWork balatonfüredi ingatlaniroda eladásra kínálja a 2458 számú, kiváló tulajdonságokkal rendelkező Nagyvázsonyban található lakó házát. A lakóház ház jellemzői:  kívül és belül felújítást igényel kevés ráfordítással lakhatóvá tehető . -  1760-ban épült közel 100 nm hangulatos kő falazatú ház a Zichy kastély ősfáinak árnyékában bújik meg, 441 nm telek résszel . -  részben alápincézett, jó elrendezésű épület , gyönyörű fagerendás mennyezet hagyományos belső elrendezés ( 2 szoba + konyha ) - 1960 első felújítása , tetőszerkezet cseréje , burkolatok . 2022 belső átalakítás , fürdőszoba kialakítás . - fűtése cserépkályha , víz-villany , csatorna bekötve , gázvezeték a ház előtt húzódik . - 160-200 éves házat mentettek meg az utókornak . Az épület szerkezete még ma is kiváló, meghagyták a belső tereket, eredeti fa gerendákat  a tetőszerkezetet annak valós méreteit. - padlás még kialakítható akár egy szép galériának  vagy egy egyterű magánszálláshelynek vagy  egy apartmannak .  - kiváló lokáció , jó megközelíthetőség, rendezett tulajdoni viszony 1/1 - fiataloknak első otthonnak , családoknak, befektetésnek  , hétvégi házas nyaralónak kiváló lehetőség ! - gépkocsi beállás udvaron belül lehetséges  - a vidéki otthon minden kényelme kivitelezhető ! - múltidéző porta, több száz éves falak és hangulatos környezet,  egy romantikus lakóház kellékei- Ha ezt keresed MEGTALÁLTAD !! - nem csak egy otthon hanem egy életstílus is . Barátságos szomszédok ,  biztonságos környék a nyugodt hétköznapokért. - Bakonyt és Balaton-felvidéket összekötő település a találkozások és a kapcsolódások helye. Nagyvázsony 600 éve lakott "várnegyedében"  a kastély 100 m a vártól 150 m található kőház a nyugalom szigete. Minden nagyobb településtől és a Balatontól 20 km távolságra helyezkedik el. Amennyiben a 2458 számú nagyvázsonyi lakóház vagy bármely más kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, HÍVJON MOST !!  Váljon részévé ennek a csodának !!!   +36204215720  Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégáim díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel állnak rendelkezésére.  CasaNetWork - A civilizált ingatlanértékesítés artériája!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1870
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czifrák Magdolna CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 421 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czifrák Magdolna CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 421 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY