Eladó ház Nagyrév, Vízparti 115 nm
Eladó ház Nagyrév, Vízparti 115 nm
Eladó ház Nagyrév, Vízparti 115 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7808512
Referenciaszám: M248638
Frissítve: 17 napja

Nagyrév eladó családi ház 5 szobás: 69,99 millió Ft

69,99 millió Ft
339 758 Ft/m²
115 m²
Alapterület
7648 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 203 129 Ft
Második évtől
277 211 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Bács-Kiskun vármegyében, Nagyréven egy ipari területet, illetve oda tartozó 2 szintes ingatlant. Tudnivalók: - az ipari terület nagysága 7648 m2, a nettó alapterület 206 m2 - a terület körbe kerítve (340 méter) téglából épült zsalukő alapon - 2005-ben épült B30-as téglából, 10 cm-es szigeteléssel, a tető cseréppel fedett - a tetőtéren 20 cm-es kőzetgyapot szigetelés van - az ingatlan összkomfortos és belülről szép állapotú, üzlet és egyben lakóépület - a földszinten kialakításra került: eladótér, raktár/szoba, konyha, fürdőszoba, lépcsőház - az emeleten előtér, 3 szoba/iroda, fürdőszoba, nappali+ tárgyaló/étkező - az emeleti fürdőszoba még befejezésre vár - a ház központi fűtését vegyes tüzelésű kazán biztosítja de akár gázról is megoldható - az épület közművei: víz, villany(3x25A), gáz, derítő - a nyílászárók egy része fából, a többi műanyagból készült - az ingatlan riasztó rendszerrel, kamera rendszerrel és 2 db klímával felszerelt - az épület mellett található a kazánház, amely tárolásra is alkalmas - autóval garázsban/műhelyben lehet parkolni, ahol szerelő akna is kialakításra került - az ingatlanhoz tartozik még egy fedett szaletli, melyhez kemencének, sütögetőnek az alapja kiépítve, valamint kettő fúrt kút mely 78 és 23 méter mélységűek és négy helyen lehet csatlakozni rájuk a területen - megvásárolható hozzá 5 millió Ft-ért a szomszédos ipari terület is, amely 5870 m2 és közvetlen betonút mellett található, nem bekerített, de még beton bejáró is lett kialakítva hozzá - 6 méter széles nagy kapu van, így teherautók is kényelmesen közlekedhetnek - 5 perc autóval minden elérhető, amire a hétköznapokban szükség van - Nagyrév egy nyugodt falu és két oldalról a Tisza és a Cibakházi Holt Tisza veszi körül, így akár horgászat vagy más vízisport kedvelőinek is alkalmas lehet vállalkozással egybekötve. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióval, CSOK és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Roland Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 630 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Roland Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 630 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY