Eladó ház Nagykovácsi 251 nm
Eladó ház Nagykovácsi 251 nm
Eladó ház Nagykovácsi 251 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7427408
Referenciaszám: 360071049-561
Feltöltve: 16 napja

Nagykovácsi eladó családi ház 6 szobás: 279 millió Ft

279 millió Ft
1 111 554 Ft/m²
251 m²
Alapterület
670 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 809 729 Ft
Második évtől
1 105 042 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykovácsi csendes utcájában, gyönyörű PANORÁMÁVAL kínálok megvételre egy 251 m2-es, egyedi tervezésű, háromszintes, 6 szobás, minimális energiaigényű, modern családi házat, dupla kocsibeállóval, 670 m2-es szép fekvésű telekkel. Az ingatlan földszintjén egylégterű, teraszkapcsolatos, D-i fekvésű nappali-konyha-étkező rész található, valamint egy dolgozószoba, egy zuhanyzós fürdőszoba, ill. a közlekedők és a lépcsőfeljáró. Ehhez a szinthez, az épület elejéhez csatlakozik be a csaknem 40 m2-es, fedett gépkocsibeálló. Az emeleten további 3 szoba, fürdőszoba és külön wc épül. A pinceszinten pedig kényelmes méretű hobbiszoba/ wellness részleg fürdőszobával, ill. 2 tárolásra alkalmas helyiség készül. Egyedi, kifinomult stílus, precíz tervezés, prémium minőségű anyagok használata jellemző a kivitelezésre, modern technológiák használata mellett, úgy, mint hőszivattyús fűtés, napelemmel kiegészítve, padlófűtés és mennyezet fűtés – hűtés mellett. Prémium nyílászárók, szúnyoghálóval, elektromos zsaluziával, riasztó, vízszűrő rendszer, valamint előkészített szellőztető rendszer. Egyedi ajándékként, 5M Ft értékeben választhat a leendő tulajdonos konyhabútort, szanitereket, beltéri lámpákat, kapcsolókat és konnektorokat. Ezenfelül a burkolatokat, beltéri ajtókat is tartalmazza a vételár bizonyos összeghatárig! A Nagyszénás déli lankáin épülő minimalista stílust képviselő ház építése elkezdődött és várhatóan 2023. 12. végén költözhet a tulajdonosa. Referenciaházak megtekinthetők Nagykovácsiban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxus
panoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Héda Zsó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 367 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Héda Zsó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 367 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY