Eladó ház Nagykőrös 35 nm
Eladó ház Nagykőrös 35 nm
Eladó ház Nagykőrös 35 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7928937
Referenciaszám: H477746
Frissítve: 16 napja

Nagykőrös eladó családi ház 1 szobás: 10,5 millió Ft

10,5 millió Ft
300 000 Ft/m²
35 m²
Alapterület
635 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 30 474 Ft
Második évtől
41 588 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykőrös központjában, a Szász Károly utcában kínálok eladásra egy lakást. Tulajdoni lapon "Kivett lakóház, udvar" és "Helyi jelentőségű, védett épületrész" bejegyzés szerepel. Az ingatlan frekventált helyen, csendes utcában található egy nagyon patinás épületben ez a kis lakás. AMIT A LAKÁSRÓL TUDNI KELL Kreativitással szép kis Otthon varázsolható belőle. Hasznos alapterülete bruttó 38 m², előszoba, szoba, konyha, kamra, és fürdőszoba+wc helyiségek kerültek kialakításra. A fürdőszoba járólappal burkolt, a szoba parkettás, az előszoba pvc borítást kapott. A lakás összközműves, gázfűtés biztosítja a meleget, konvektorok segítségével, a nyílászárók fából készültek. A lakáshoz kis terasz és egy külön, zárható tároló tartozik. Parkolni az utcán, az épület előtt lehetséges. Birtokabaadása a teljes vételár megfizetését követően azonnal lehetséges. A lakás osztatlan közös tulajdonban van. Kényelmes sétára elérhetőek a Kormányablak, bank, Reál, DM, Cukrászda, Gyógyszertár, Rendőrség, buszpályaudvar, valamint kisebb üzletek. Ajánlom ezt a kis lakást megközelíthetőségének köszönhetően befektetők, fiatalok vagy egyedülállók figyelmébe! A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk! HITEL Ha hitelre van szüksége, irodánkban tejes körű ügyintézéssel, ingyenes, és bankfüggetlen hitel tanácsadással várjuk! Érdemes tudni, hogy az Otthon Centrum több banknak is az egyik legnagyobb ügyfele, ezért nálunk kedvezőbb konstrukciókkal tud lakáshitelhez jutni, rövidebb időn belül! Komoly érdeklődés esetén, megtekintés szándékával várom hívását az ország legismertebb ingatlanközvetítő hálózat tagjaként! Amennyiben még először el kell adni egy ingatlant, abban az esetben is állok a rendelkezésére. Várom megtisztelő hívását hétvégén is! #Nagykőrös #központi #egy szoba #kis lakás #konyha #fürdőszoba+wc #vegyes falazat Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1920
Terasz:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kállai Rózsa Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kállai Rózsa Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY