Eladó ház Nagykőrös 330 nm
Eladó ház Nagykőrös 330 nm
Eladó ház Nagykőrös 330 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7919935
Referenciaszám: HZ022148-4523745
Frissítve: ma

Nagykőrös eladó családi ház 6 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
211 818 Ft/m²
330 m²
Alapterület
733 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest megye, Nagykőrös kertváros kedvelt részén családi házas övezetben eladó egy 200 nm-es 3 szintes családi ház. Az ingatlan 1980-as évekbe épült, falazata tégla. Az elmúlt 2 évben ezek a felújítások történtek a házon: - teljes villany és vízhálózat csere - új gázkazán plusz fűtéskorszerűsítés - számos belső nyílászáró beépítése, az ablakokra redőnyök kerültek felszerelésre - hideg- meleg burkolatok cseréje - új konyhabútor beépítése - minőségi anyagokkal újra festve mázolva az egész ház - automatizált nagykapu és garázskapu kialakítása Az alagsori része kiváló lehetőség VÁLLALKOZÁS kialakítására, mivel több helyiség van kialakítva, amelyek külön zárhatók, hideg- meleg burkolattal ellátottak. Fűthető, ablakokkal rendelkeznek, raktárnak vagy szépségipari szolgáltatásra is jó lehetőség. Ezen a szinten található a medence víztisztító rendszere, és a fűtött garázs. A földszinti rész 140 nm-es - vendégszoba + nappali - konyha-étkező, spejz - nagy nappali - közlekedőből áll - wc - teraszról nyíló benti medence melynek mérete 5X3 méter és 1,8 méter mély megközelítőleg A tetőtér 50 nm - 3 külön bejáratú szoba - fürdőszoba, wc egyben - közlekedő - erkély BUDAPESTI LAKÁS BESZÁMÍTÁS IS LEHETSÉGES. Babaváró plusz CSOK-ra is alkalmas. Elhelyezkedésének köszönhetően, pár perc alatt elérhető a város bármely pontja kerékpárral, gyalog vagy gépjárművel is. Kellemes sétával elérhető a Cifra kert - kis családosok kedvenc szabadidő helye -, bevásárlóközpont, és több kis üzlet. Nagykőrösön ezenkívül általános iskolák, óvoda, bölcsőde, egészségügyi ellátó intézet, több középiskola megtalálható. Kikapcsolódásra pedig Termálfürdő, horgásztó, Szafaripark, minden hónap 3. hetében megrendezett Országos állat és kirakodó vásár, nyújt lehetőséget. Amennyiben eladó-kiadó ingatlannal rendelkezik, vagy keres, hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szeibert Imre Dávid Duna House Kecskemét, Petőfi S. u. Az iroda összes hirdetése
+36 20 360 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szeibert Imre Dávid Duna House Kecskemét, Petőfi S. u. Az iroda összes hirdetése
+36 20 360 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY