Eladó ház Nagykőrös 97 nm
Eladó ház Nagykőrös 97 nm
Eladó ház Nagykőrös 97 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7879707
Referenciaszám: H475023
Frissítve: 16 napja

Nagykőrös eladó családi ház 4 szobás: 23,9 millió Ft

23,9 millió Ft
246 392 Ft/m²
97 m²
Alapterület
727 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 364 Ft
Második évtől
94 661 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykőrösön az Alszegi város részen kínálok megvételre egy 727m2 -es kerítéssel körbekerített telken egy összkomfortos családi házat. A családi ház 97m2 hasznos lakótérrel rendelkezik részben felújított . Az ingatlan Nagykőrös csendes közkedvelt kertvárosi részén található. Elosztását tekintve: előszoba ,konyha-étkező,nappali, kettő külön nyíló szoba , félszoba, nappali , fürdőszoba helyiségekből áll. FŐBB JELLEMZŐK -727m2 telek - vegyes falazat - cseréppel fedett -hasznos lakótér 97m2 - belmagasság változó 225 cm -gázkonvektoros fűtés -új villany vezetékek -csatorna van - redőnnyel, felszerelt műanyag ablakok - műanyag bejárati ajtó -városi víz bekötve A tető gerendák, tetőlécek felújításra kerültek. A ház előtt kis terasz biztosítja a kikapcsolódás helyszínét. KÖRNYÉK Alapvetően csendes, nyugodt környéken, családi házakkal tarkított részen található az ingatlan.A város központtól 1km-re A közelben óvoda, bevásárlási lehetőségek adottak. Ajánlom azoknak, akik csendes, nyugodt helyen képzelik el az otthonukat! Ne hagyd ki ezt a jó lehetőséget! Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, hívjon bizalommal! Nézzük meg együtt! A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk. Irodánkban teljes körű ügyintézéssel, ingyenes, bankfüggetlen hiteltanácsadással várjuk! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1953
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodorné Bekő Mónika Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodorné Bekő Mónika Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY