Eladó ház Nagykőrös 300 nm
Eladó ház Nagykőrös 300 nm
Eladó ház Nagykőrös 300 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7338648
Referenciaszám: H448847
Feltöltve: 19 napja

Nagykőrös eladó családi ház 4 szobás: 83,99 millió Ft

83,99 millió Ft
279 967 Ft/m²
300 m²
Alapterület
752 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 243 760 Ft
Második évtől
332 661 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykőrös belvárosának közvetlen közelében eladó, egy minden igényt kielégítő, külső és belső medencével rendelkező nagy méretű családi ház! Elhelyezkedése a belvárostól gyalog mindössze három perc, így minden megtalálható, mégis zöld övezetben található. Az ingatlan akár több generáció együttélésére is alkalmas, vagy szálláshely kialakításához. A szomszédság kiváló. Az ingatlan főbb jellemzői: -összközműves -fűthető kültéri és beltéri medence, szauna -nagy méretű tetőteraszok -három állásos teremgarázs az alsó szinten, mosókonyhával -tágas, fényes terek jellemzik az ingatlant Helyiségek: szoba 25 m² szoba 20 m² fürdőszoba-wc8 m² konyha-étkező36 m² gardrób 3.2 m² szoba 16 m² nappali 48 m² szoba 15 m² fürdőszoba-wc 16 m² medencetér 36 m² előszoba 16.5 m² egyéb helyiség 9.3 m² A feltüntetett ár, nem irányár. Ha sikerült felkeltenem érdeklődését , kérem keressen bizalommal a megtekintéssel, illetve felmerülő kérdéssel kapcsolatban. ****************************************************************** FINANSZÍROZÁSBAN SEGÍTÜNK: - Díjnyertes és bankfüggetlen hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. - Nincs más dolgod, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót. - Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK ügyintézéssel várnak. - Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Terasz:
74 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodorné Bekő Mónika Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodorné Bekő Mónika Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY