Eladó ház Nagykáta 101 nm
Eladó ház Nagykáta 101 nm
Eladó ház Nagykáta 101 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7973260
Referenciaszám: HZ066198
Frissítve: 21 napja

Nagykáta eladó családi ház 5 szobás: 30 millió Ft

30 millió Ft
295 567 Ft/m²
101 m²
Alapterület
604 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 87 068 Ft
Második évtől
118 822 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykáta belterületén - csendes, rendezett utcában - a gyógyfürdőhöz közel eladó amerikai konyhás nappali + 4 szobás, jó állapotú csládi ház, mely akár bővíthető a tetőtér beépítéssel. Az ingaltan 5 cm-es nikecell szigeteléssel elláttt. A villanyvezetékek rézvezetékekkel lettek kiépítbe és 25 amperes villanyórával felszelelt + 10 amperes éjszakai árammal ellátott (bojler). 5 éve a fürdőszoba és a többi helyiség is új járólapot és csempét kapott, valamint a vízezetékek cseréje is megtörtént. Az otthon melegét kályha fűtés adja jelenleg, de kialakítható klíma, infra panel, kandalló vagy vegyestüzelésű kazános fűtés is. Villany, víz, csatorna bevezetésre került a házba gáz pedig az utcában található.Az ingaltan elosztása kitűnő. A fedett teraszon keresztül egy nagy nappali szobába jutunk, melyből másik két különbejáratú hálószoba került kialakítsra, Mellettük egy  előszobán keresztül a fürdő/mosdó helyiségbe jutunk, ami mellett egy másik nappali szoba került kialakításra, mely jelenleg étkezőként funkciónál. A ház folytatásában külön bejárattal lett kialakítva az amerikai konyhás nappali is, mely akár összenyítható a főépülettel. Mellette egy 10 m2-es tárolót is találunk. VAlamint egy különálló épületet is, mely istállóként funkcionál jelenleg.A ház nem hietelezhető, mert gazdasgái épületként van nyilvántartva a tulajdoni lapon, de lakcímre való bejelentkezés lehetésges és akár azonnal birtokba is vehető!Minden a közelben található: gyógyfürdő, vonatállomás, orvosi rendelők, éttermek, pékség, zöldésges stb.Volánbusszal pedig a központ pár percre található, ahol piac, iskolák (általános iskola, gimnázium), földhivatal, közjegyő, ügyvédi irodák, játszótér, óvoda, bölcsöde, LIDL, PENNY, benzinkutak, pékség stb. megtalálhatóKözlekedés: vonattal Budapest Keleti pu - Szolnok útvonalonVolánbusszal: a környező településekre egészen Ceglédig, JÁszberényig.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1990
Erkély:
16 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY