Eladó ház Nagykáta 180 nm
Eladó ház Nagykáta 180 nm
Eladó ház Nagykáta 180 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7862155
Frissítve: 3 hónapja

Nagykáta eladó családi ház 5 szobás: 56,99 millió Ft

56,99 millió Ft
316 611 Ft/m²
180 m²
Alapterület
750 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 165 400 Ft
Második évtől
225 722 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
"KÉTGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ, KÜLÖN BEJÁRATTAL, KÜLÖN MÉRŐÓRÁKKAL!" "TERMÉKENY, GYÜMÖLCSFÁKKAL beültetett kert, FÚRT KÚTTAL!" "GÁZKAZÁN-ÉS GÁZ CIRKÓ alapú FŰTÉS, radiátorokkal, a földszinten a meleg vizet VILLANYBOJLER szolgáltatja. "Nagy FÖLDSZINTI LAKÁS, kiváló elrendezéssel." "RÁÉPÍTÉSES, TETŐTÉRI LAKÁS hőszigetelt fa nyílászárókkal." "Udvarra néző TERASSZAL és loggiával bővített nappali." ***FANTASZTIKUS AJÁNLAT*** Nagykáta Városközpontjában található ez a csodálatos két szintes tégla építésű ház, ami TÖKÉLETES VÁLASZTÁS lehet nagycsaládosoknak vagy akár befektetőknek is hiszen 2 külön bejárattal és külön mérőórákkal rendelkezik. A lenyűgöző, 180 négyzetméteres otthon a 1975-ben épült földszinttel és a 1996-ban felépült tetőtérrel. A földszinten található a nappali és három hálószoba, valamint egy főzőkonyha, melyben a családi étkezések öröme várja az új tulajdonosokat. E mellé társul egy praktikus kamra is. Pluszban a szinten található egy fürdőszoba és egy 15 négyzetméteres tároló. Az emeleten két hálószoba, egy nappali és egy konyha-étkező, fürdőszoba található, aminek köszönhetően a tetőtér is kiválóan használható. A ház KELLEMES KILÁTÁST biztosít az utcára, és Földszinti lakrész délnyugati tájolása a NAPFÉNY áradatát teszi lehetővé a helyiségekben. Az ingatlanhoz tartozik egy tetőtérben kialakított Északkeleti tájolású ERKÉLY és egy TERASZ is, ami tovább növeli a lakóélményt. A ház JÓ ÁLLAPOTÚ, a földszinti lakás FELÚJÍTANDÓ. A 750 négyzetméteres telekhez egy szépen gondozott KERT is tartozik, ami IDEÁLIS hely a kikapcsolódáshoz. A garázs PARKOLÁSI lehetőséget biztosít a család autóinak. A KLÍMABERENDEZÉS nyári hőségben is üdítő, kellemes hőmérsékletet biztosít. Ne hagyja ki ezt a RITKA LEHETŐSÉGET! Befektetők és családosok figyelem: gyorsan cselekedjenek, mert ez az ingatlan hamar gazdát cserélhet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Erkély:
6 m²
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
H
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
kamra
erkély
terasz
melléképület
műhely
beépített konyhabútor
vízórás
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
BlondHouse Ingatlan BlondHouse Ingatlan Az iroda összes hirdetése
Telefonszám nem elérhető
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
BlondHouse Ingatlan BlondHouse Ingatlan Az iroda összes hirdetése
Telefonszám nem elérhető

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY