Eladó ház Nagykapornak 240 nm
Eladó ház Nagykapornak 240 nm
Eladó ház Nagykapornak 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7524528
Referenciaszám: H456309
Feltöltve: 17 napja

Nagykapornak eladó családi ház 3 szobás: 14,3 millió Ft

14,3 millió Ft
59 583 Ft/m²
240 m²
Alapterület
848 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 41 502 Ft
Második évtől
56 638 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínáljuk ezt a különleges adogatásokkal rendelkező beruházást igénylő egy szintes ingatlant Nagykapornak településén. Az építmény egykor kvártélyház, városháza illetve csárdaként funkcionált. Az egykori csárda bejárata délről a festői képet nyújtó déli homlokzatról, a három félköríves tornácról nyílik. Az utcai homlokzat szimmetrikus rendjét az eltérő pinceajtók bontják meg. A belső terek világos és tágasak. Az épület műemlékként van nyilvántartva, jelenlegi tulajdonosa elkészítette a tervdokumentációt amivel vendégházzá alakítható és az új tulajdonosnak szükség szerint átadja. A tervdokumentációba szerepel 3 apartman, egy lakás,1 kiszolgáló tér, 1 közös tér kialakítása. Érvényes építési engedély van az ingatlanra 2024.05.31-ig. Nagykapornak a Zalai dombság középső részén helyezkedik el egy észak-déli völgy keleti felén. A község a 76-os Zalaegerszeget a Balaton térségével összekötő másodrendű fő út mentén fekszik. A történelmi település két vízfolyás patak kereszteződésének észak- keleti dombján létesült. Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Az ár irányár, tegyen rá ajánlatot! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken. Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Erika Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Erika Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY