Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7704801
Feltöltve: 1 éve

Nagykanizsa eladó családi ház 3 szobás: 72 millió Ft

72 millió Ft
378 947 Ft/m²
190 m²
Alapterület
774 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 208 962 Ft
Második évtől
285 172 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan leírása Gyönyörű otthon keresi új családját! Nagykanizsa elit zöldövezeti részében, csendes, hangulatos kis utcában kínálom megvételre ezt a 190 m2-es családi házat. 30 éven át volt az otthonunk, olyan tulajdonosokat keresünk, akik ugyanakkora becsben tartják majd, mint mi. Az ingatlan egyik különlegessége, hogy a két emelet egy légtérben helyezkedik el, amely nem mindennapi látványt nyújt. A nappali déli tájolása és hatalmas ablakai miatt a ház egész évben világos és napfényes. Az otthon melegéről padlófűtés gondoskodik, de hideg téli estéken az elegáns kandalló elé is odakucorodhatunk a hintaszékbe. Elosztás: Pince (utca szint): - garázs - kazánház - mosókonyha - kamra - tároló Földszint (kert szint): - előszoba - konyha-étkező-nappali egy légtérben - tágas fürdőszoba - wc - gardób helyiség - hálószoba Emelet: - nappali (egy légtérben a földszinti nappalival) - gyerekszoba - vendégszoba - fürdőszoba és wc A házhoz 2 nagy terasz is tartozik, egyik az utca irányába, a másik pedig a nappaliból vagy a hálóból kilépve a kertre néz. A kényelmes méretű, gondozott, virágos kert 3 szinten helyezkedik el, melyeket kőlépcsők kötnek össze, és este kerti lámpák világítanak meg. A kertben található egy 12 m2 alapterületű kisház is, amelynek egyik oldala jelenleg fáskamra, a másik oldala fészerként funkcionál. Elhelyezkedés: - iskola, óvoda, sportpálya 1 perc séta - bolt, vendéglátóipari egység, orvosi rendelő 5 perc séta - buszmegálló 5 perc séta - M7-es autópálya lehajtó 5 perc autóút - bevásárló központok 5 perc autóút - belváros 5 perc autóút Az ingatlan per és tehermentes, rövid határidővel költözhető. Igény esetén akár teljes bútorzattal is megvásárolható, melyek külön megállapodás részét képezik. Előre egyeztetett időpontban bármikor megtekinthető, kérem keressen a megadott telefonszámon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Strobl Barbara
+36 30 380 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Strobl Barbara
+36 30 380 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY