Eladó ház Nagykanizsa, Palin 65 nm
Eladó ház Nagykanizsa, Palin 65 nm
Eladó ház Nagykanizsa, Palin 65 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7830979
Referenciaszám: H472413
Frissítve: 15 napja

Nagykanizsa eladó családi ház 2 szobás: 16,9 millió Ft

16,9 millió Ft
260 000 Ft/m²
65 m²
Alapterület
2188 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 49 048 Ft
Második évtől
66 936 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykanizsa- Palini városrészén kínálom megvételre az alábbi 65 m2 megóvott állapotú parasztházat, a hozzá tartozó 2188 m2 területtel. A családi ház egy csendes, nyugodt, rendezett mellékutcában helyezkedik el, ahol megvalósíthatja álmait, rengeteg lehetőséggel, gyönyörű környezetben, jó minőségű termő területtel. A város ezen részén óvoda, általános iskola, élelmiszer bolt, orvosi rendelő, gyógyszertár stb. megtalálható, buszmegálló 250 méterre elérhető. Az ingatlan jellemzői: - 1957-ben épült beton és tégla alapra, tégla falazattal, cserép tetővel - helyiségei: 2 hálószoba, konyha-étkező, nappali, kamra, előszoba, fürdő kialakítására vizesblokkal rendelkező helyiség, tároló - víz, villany, gáz bevezetve, csatornahálózat az utcáról elérhető - a ház korszerűsítést, belső felújítást igényel, de szép, megóvott állapotú, száraz falakkal - ablakok fa szerkezetűek, rolóval felszereltek - fűtése gázkonvektoros - a ház alatt 12 m2 pince helyiség van kialakítva - ásott kút is rendelkezésre áll, bő vízhozammal A terület 2188 m2 nagyságú, az udvaron egy több, mint 50 éves nordmann fenyővel, gigantikus mérete az udvar éke. melynek árnyéka felbecsülhetetlen a meleg nyári napokon. A ház folytatásában jó állapotú melléképületek sorakoznak, melyek állatok tartására szolgált korábban. Garázs, kukorica góré, tároló is helyet kapott az udvarban. A kert minden szeglete gondozott, első része konyhakertnek ideális, hátsó részén gyümölcsfák kerültek telepítésre. Pl: barack, szilva, meggy, körte, diófa, málna, szeder, ribizli. Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását. Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1957
Terasz:
4,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitovszkiné Kátai Szilvia Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitovszkiné Kátai Szilvia Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY