Eladó ház Nagyfüged, Bocskai István út 92 nm
Eladó ház Nagyfüged, Bocskai István út 92 nm
Eladó ház Nagyfüged, Bocskai István út 92 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7835293
Referenciaszám: HZ038286
Frissítve: 17 napja

Nagyfüged eladó családi ház 2 szobás: 12 millió Ft

12 millió Ft
130 435 Ft/m²
92 m²
Alapterület
1248 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 34 827 Ft
Második évtől
47 529 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lehetőség Nagyfügeden - Családi Ház Eladó!Vágyott már arra, hogy egy csendes kis faluban otthonra leljen? Most megvalósulhat az álma! Eladó egy családi ház Nagyfügeden, amely mindent magában foglal, amire csak szüksége lehet.Főbb jellemzők:Két tágas hálószoba nyugodt kikapcsolódáshoz és személyes térnek.Hangulatos konyha, amely nyitottan csatlakozik a nappaliba, így a családdal vagy a vendégekkel folytatott beszélgetések sosem szakadnak meg.Tágas nappali a családi összejövetelekhez vagy baráti találkozókhoz.Praktikus közlekedő, ami segít a különféle részek elkülönítésében és rendben tartásában.Fürdőszoba, amely felújításra vár, lehetőséget adva saját ízlés szerint alakítani.A ház fűtése gázkonvektorral megoldott.Az udvar varázsa:A telek gyümölcsfákkal tarkított, így mindig élvezheti a friss gyümölcsök ízét, amiket a saját kertjéből szedhet.Fúrt kút, ami gondoskodik a növényekről, még szárazabb időszakokban is.Egy kis melléképület, ami felújításra szorul, igény esetén bontani is lehet.Árnyékos kiülő, ami az esti bográcsozás, vagy beszélgetések megfelelő helye lehetKis garázs, amely védelmet nyújt autójának vagy hobbi eszközeinek.További előnyök:A kert lehetőséget kínál kertészkedésre vagy virágok ültetésére.A környék nyugodt és ideális pihenésre vágyóknak.A boltok könnyen elérhetőek, Gyöngyös 20, Jászberény 40 perc autóútra található.Ár: 12.000.000Ft, ami irányár.További információért, megtekintéssel kapcsolatban keressen telefon a nap bármely szakaszában, akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Aczél Adrienn Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 488 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Aczél Adrienn Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 488 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY