Eladó ház Monostorapáti 65 nm
Eladó ház Monostorapáti 65 nm
Eladó ház Monostorapáti 65 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7785889
Referenciaszám: H469832
Frissítve: 20 napja

Monostorapáti eladó családi ház 2 szobás: 21,9 millió Ft

21,9 millió Ft
336 923 Ft/m²
65 m²
Alapterület
95 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 559 Ft
Második évtől
86 740 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Monostorapáti településen egy 65 nm alapterületű közös udvaros ingatlant rendezett tulajdoni viszonyokkal. 95 nm nagyságú telken található az ingatlan, melyben két külön nyíló szoba, fürdőszoba + WC és egy tágas, világos konyha - étkező - nappali kapott helyet. A közművek közül víz, villany, csatorna bevezetésre került, a gáz az utcán található. Az otthon melegéről elektromos fűtőpanelek és egy kályha gondoskodik, nyári melegben pedig a nappaliban elhelyezett hűtő-fűtő klíma adja a kellemes hőmérsékletet. Az ingatlan teljes körű felújításon esett át, mely magába foglalja a víz- és villanyhálózat valamint a burkolatok és nyílászárók cseréjét is. Monostorapáti a Tapolcát Veszprémmel összekötő 77-es főút mentén, az Eger-patak völgyében, Veszprémtől kb. 36, Tapolcától kb. 12 km távolságra fekszik. A községben óvoda és általános iskola, posta, bolt, gyógyszertár, és háziorvos is egyaránt megtalálható. Ez az ingatlan kitűnő választás szinte minden korosztály számára, akik kihagynák a felújítást és szívesen költöznének készbe. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hardiné Barbara Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hardiné Barbara Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY