Eladó ház Monor, Bajcsy-Zsilinszky utca 151 nm
Eladó ház Monor, Bajcsy-Zsilinszky utca 151 nm
Eladó ház Monor, Bajcsy-Zsilinszky utca 151 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7756593
Referenciaszám: HZ015106
Frissítve: 18 napja

Monor eladó családi ház 6 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
396 689 Ft/m²
151 m²
Alapterület
544 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Összeköltözőknek ideális lehetőség!Budapesttől alig 35 km-re, Monor belvárosához közel eső utcában kínálok eladásra egy, akár több generáció összeköltözésére alkalmas családi házat.Az ingatlan alapterülete, a két lakrész együtt 130 nm, tégla szerkezetű, mely két ütemben épült. Az alapépület, 53 nm, a '70-es években épült, mely áll 2 szobából, konyhából, valamint fürdőhelyiségből. Ebbe a lakrészbe egy fedett teraszon keresztül juthatunk be. Az épület ezen részén a fűtés jelenleg nem megoldott.2020-ban történt meg az épület további bővítése, mely során hozzáépítésre került egy 63 nm-es lakás. Itt nappali + 2 szoba, konyha, fürdő és közlekedő helyiségek lettek kialakítva.A két szárny között található még 1 szoba, mely 12 nm, valamint egy tároló (2 nm), mely helyiségek igény szerint hozzákapcsolhatóak bármelyik lakrészhez.Az újabb építésű lakás fűtését klímával oldották meg, A bővítés során az épület 5 cm-es szigetelést kapott, illetve a teljes vízhálózat felújítása megtörtént.A házhoz tartozó telek mérete 544 nm, a gázon kívül minden közmű az ingatlanba bevezetésre kerüt, gázcsonk a telken belül van.Rendkívül jó elhelyezkedésű ingatlan, a közelben minden megtalálható: óvoda, iskola, orvosi rendelő, kormányablak, bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár.Volánbusz megálló 5 perc sétával elérhető.Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1970
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csernyik Patrik István Duna House - Maglód Az iroda összes hirdetése
+36 30 826 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csernyik Patrik István Duna House - Maglód Az iroda összes hirdetése
+36 30 826 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY