Eladó ház Mogyoród 50 nm
Eladó ház Mogyoród 50 nm
Eladó ház Mogyoród 50 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7969333
Frissítve: 8 napja

Mogyoród eladó családi ház 1+2 fél szobás: 26,9 millió Ft

26,9 millió Ft
538 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
1558 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 071 Ft
Második évtől
106 544 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÁRENGEDMÉNY!!! Mogyoródon a fővároshoz közel, távolabb az autópályától, csendes zöldfás környezetben eladó egy szigetelt(10cm üveggyapot, 10cm dryvit) alacsony rezsijű ház(50nm) telekkel(1558nm), tujákkal és veteményezésre alkalmas területtel. Az ingatlanban egy előszoba, nappali, hálószoba, konyha, zuhanyzó, wc található. A kertvárosi hangulatú, egy helyrajzi számon jegyzett, zártkerti telek két részből tevődik össze (két bejárat), amiből újra leválasztható egy eladható 720nmes (HÉSZ) építési telek, tehát befektetésnek is jó lehet. A tehermentes 1/1 tulajdonú telek művelési ág alól kivett, ezért kifüggesztésre szükség nincs, azonnal megvehető. Az ingatlanhoz vezető út utolsó 200-300 métere földút, amin bármilyen autóval el lehet közlekedni. A telek mérete 15-16mx100m. A háztető 8 éve lett újra rakva jó minőségű palával, a tetőtér 2 éve 30cm-es kőzetgyapot szigetelést kapott. Újszerű nyílászárók, új 3,6kw-os Bosch inverteres klíma és egy modern sparhert (130cm-es bevizsgált saválló kéménnyel) biztosítja az energiatakarékos életmódot. Meleg vízről bojler gondoskodik. Új Pedroló hydrofor szivattyú szállítja a klórmentes, kristálytiszta ivóvizet, az 50 méter alatti fúrt kútból-engedélyeztetése nem szükséges. Postás, és kukásautó jár. Szelektív szemétgyűjtés megoldott. A ház alatt 9nm-es pince található, valamint a kertben fedett kocsibeálló, verem, és kinti wc is. Az utcában közvilágítás van. Az M3-ason autóval 10 percre van Budapest, az ingatlantól 15p sétára van az újonnan elkészült buszmegálló amiből a menetrendszerint közlekedő autóbusz 25p alatt Újpest központba visz. A buszmegállónál jól felszerelt kisbolt található. Összességében lakható, élhető hely. Ajánlom mindazoknak akik közel szeretnének lakni a fővároshoz munkájuk miatt, mégis falusi környezetre vágynak, ahol akár állattartással, veteményezéssel, és kertészkedéssel is foglalkozni szeretnének. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem írjon, vagy hívjon a megadott telefonszámon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Hőszivattyú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
15 000 Ft/hó
villany
víz
komfortos
saját parkoló
kert
kertkapcsolatos
csendes
pince
műhely
bútorozott
gépesített
alacsony közös költség
hőszigetelt
klíma
kandalló
parkettás
redőny
reluxa
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 363 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 363 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY