Eladó ház Miskolc 67 nm
Eladó ház Miskolc 67 nm
Eladó ház Miskolc 67 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7821122
Referenciaszám: M248422-4439405
Frissítve: ma

Miskolc eladó családi ház 2+1 fél szobás: 21,6 millió Ft

21,6 millió Ft
322 388 Ft/m²
67 m²
Alapterület
400 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 689 Ft
Második évtől
85 552 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Miskolc-Vasgyár egy csendes utcájában egy 67 nm-es családi ház. Jöjjön és győzödjön meg róla, hogy tényleg csendes és kultúrált utcáról beszélünk, ne vesse el első hallásra! 2001-ben épült téglából ami 5 cm-es szigeteléssel van ellátva. 3300 nm-es udvarral, melyen fúrt kút és faház is található. Igény szerint tárolásra is alkalmas, de lebontható is. 2 tágas szobával és egy fél szobával illetve egy napfényes konyha-étkezővel rendelkezik az ingatlan. Fürdőszoba és wc külön helyiségekben található. A szobákban laminált padló, egyéb helyiségek hideg burkolattal vannak ellátva. Az otthon melegéről gáz cirkó gondoskodik. Műanyag bejárati ajtóval ellátott, tetőszerkezete jó állapotú, az ablakok koszerűsítése viszont az új tulajdonosra várnak. Hátsó nagy udvara miatt kiváló választás lehet családoknak, akik gyermekeik részére kialakíthatnak hátul egy játszóteret is, de kertészkedésre is alkalmas lehet. Siessen mert Miskolcon már csak idén veheti veheti igénybe a CSOK-ot. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal és tekintsük megy együtt! OTP Banki hátterünknek köszönhetően finanszírozási igényekben (pl. Babaváró, CSOK, Felújítási hitel, stb.) is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető, megbízható ügyvédi közreműködést, szerződéskötéshez irodai hátteret biztosítunk, egyeztetés céljából kérem keressen az elérhetőségemen és hivatkozzon az M248422 számra.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vég-Dudás Dominika OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 70 397 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vég-Dudás Dominika OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 70 397 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY