Eladó ház Miskolc 347 nm
Eladó ház Miskolc 347 nm
Eladó ház Miskolc 347 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7679302
Referenciaszám: 273741
Feltöltve: 17 napja

Miskolc eladó családi ház 5 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
201 441 Ft/m²
347 m²
Alapterület
808 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk, Miskolc Dél-Kiliáni részén, a Bükk lábánál, csodás panorámával, a Diósgyőri Vár, a lillafüredi Palotaszálló, illetve a Bükki Nemzeti Park közelében egy jó állapotban lévő 347 nm-es családi házat. A telek nagysága 808 nm. A be nem épített része parkosított, térburkolattal ellátott. Az ingatlan földszinti részén egy jelenleg is működő üzlethelyiség van, melynek alapterülete 168 nm. Bármilyen vállalkozás céljára, akár szépségszalon, egészségcentrum illetve lakássá is kialakítható, amely az új tulajdonosnak kiváló befektetési forrás lehet. A kertben szauna, sókamra, fűthető merülő dézsa, üvegház, tárolók, fúrt kút, téliesíthető terasz kemencével, szalonna sütővel. A házba belépve tágas, amerikai konyhás étkező nappalival, amely padlófűtéssel, mediterrán kőburkolattal illetve kandallóval ellátott. A nappali alatt találjuk a 18 nm-es borospincét, ami társasági összejövetelekre kiválóan alkalmas. Az emeleti részen tágas nappali, egy hálószoba, kettő fürdőszoba található, amelybe infra szauna lett beépítve. A tetőtéri részben három szoba került kialakításra, melynek hasznos alapterülete 40 nm. Az emeleti rész klimatizált, padlólappal, szalagparkettával burkolt. A biztonságot riasztó rendszer, a kényelmet elektromos kapu biztosítja. Az ingatlan örökzölddel illetve magas kerítéssel van körbevéve. Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
panoráma
amerikai konyha
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Morvai Ágnes Borbála Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 20 936 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Morvai Ágnes Borbála Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 20 936 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY