Eladó ház Miskolc, Komlóstető 60 nm
Eladó ház Miskolc, Komlóstető 60 nm
Eladó ház Miskolc, Komlóstető 60 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7828337
Referenciaszám: 205703609
Frissítve: 20 napja

Miskolc eladó családi ház 2 szobás: 14,9 millió Ft

14,9 millió Ft
248 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
330 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 244 Ft
Második évtől
59 015 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Remek lehetőséget ajánlok figyelmébe: ezt a családi házat most lakás áráért vásárolhatja meg! Ajánlom ezt a hangulatos kerttel rendelkező, vegyes falazatú házat a Komlóstető csendes, kulturált, családi házas övezetében gyermekes családnak, pároknak, hisz ez a 330 m2-es telken lévő, 60 m2 lakóterületű ingatlan remek lehetőség erre.   Ez a 2 szobás eladó ház szépen rendben tartott utca végében található, igy előtte átmenő forgalom nincs, a nyugalom zavartalan. Az ingatlan felújítandó, új tulajdonosa saját ízlésére alakíthatja. Az ingatlanba belépve az előtérből nyílik a konyha, melyben kényelmesen elfér a háziasszony, mellette az az étkezőbe érkezünk.  2 szobájának ablakai az udvarra néznek, déli fekvésűek, napfényesek. A fürdőszoba jelenleg kádas, mellette található az illemhelyiség.   Az összes közmű megtalálható, az ingatlan melegét gázkazán adja, fa tüzelésű kazán is rendelkezésre áll. A meleg vizet villanybojler biztosítja. Az ingatlan alatt pincerész található. A kert ideális méretű, füvesített, gyümölcsfákkal, szőlővel beültetett. Az utca csendes, a szomszédok kedves, illedelmes emberek.   Csendes, nyugodt, zöldövezeti környezetben található az ingatlan, itt minden adott a pihenéshez, azonban a város megközelítése sem tart tovább 5 percnél autóval, buszjárattal. És a közvetlen közelben óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár található itt. Nézze meg a képeket és ha Önnek is annyira tetszik ez a fantasztikus ingatlan, mint amennyire nekem, akkor ne várjon, hogy más csapjon le rá, vásárolja meg mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
étkező
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soós Anna Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soós Anna Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY