Eladó ház Mezőzombor, xy 81 nm
Eladó ház Mezőzombor, xy 81 nm
Eladó ház Mezőzombor, xy 81 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7985111
Feltöltve: 2 hónapja

Mezőzombor eladó családi ház 2+1 fél szobás: 10,9 millió Ft

10,9 millió Ft
134 568 Ft/m²
81 m²
Alapterület
5087 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 635 Ft
Második évtől
43 172 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő Kiváló lehetőség vár Szerencs szomszédságában! Eladásra kínálunk egy 2,5 szobás családi házat Mezőzombor csendes környékén, mindössze 3 km-re a Szerencs városától. A 81 m2-es ingatlan melegét konvektor fűtés biztosítja, így a hidegebb napokon is otthonosan érezheti magát. Ez a hangulatos otthon egy 5087 m2-es telken épült, mely bőséges teret kínál a kényelmes élethez és akár gazdálkodásra is kiválóan alkalmas. A fürdőszobában villanybojler található. A konyha, előszoba és a fürdőszoba járólapburkolattal rendelkezik, ami könnyen tisztán tartható és időtálló megoldást biztosít. A tető pala fedésű. A falazat szilikát és tégla. Az udvaron kialakított gazdasági épületek pedig lehetőséget nyújtanak a hobbi kertészkedésre vagy akár egy kis állattartásra is. Ne hagyja ki ezt a remek alkalmat, hogy saját otthont találjon a családjának egy nyugodt és barátságos környezetben! Keressen minket még ma, hogy megtekinthesse ezt a különleges ingatlant! Az ingatlanra a "falusi Csok" és a"Csok+" hitel 2 gyermekre is igénybe vehető! Díjmentes hitelügyintézés, hiteltanácsadás! Segítségünkkel olyan egyedi banki kedvezményekhez juthat, melyekre bankfióki igénylés során nem tehet szert. A kezdetektől a hitelfolyósításig kísérjük, támogatjuk hiteligényét. Mindez természetesen, díjmentesen jár Önnek! Hívjon a 06/30/498/5052 számon, vagy e-mailben az "icahmemisk@gmail.com " címen és nézzük meg együtt ezt az ingatlant. További kínálatunkat megtekintheti a honlapunkon. Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkoznának vele, kérem, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
kamra
melléképület
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Icahome-Milna Bt Icahome-Milna Bt Az iroda összes hirdetése
+36 30 498 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Icahome-Milna Bt Icahome-Milna Bt Az iroda összes hirdetése
+36 30 498 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY