Eladó ház Mezőszentgyörgy 178 nm
Eladó ház Mezőszentgyörgy 178 nm
Eladó ház Mezőszentgyörgy 178 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7942380
Referenciaszám: HZ012167
Frissítve: 16 napja

Mezőszentgyörgy eladó családi ház 6 szobás: 53 millió Ft

53 millió Ft
297 753 Ft/m²
178 m²
Alapterület
1572 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 153 820 Ft
Második évtől
209 918 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mezőszentgyörgyön 178 nm-es, teljesen felújított családi ház eladó!Az ingatlan központban helyezkedik el. Sétatávolságra óvoda, iskola, posta, orvosi rendelő.A ház 2022-ben teljes felújításon esett át. Az ablakok hőszigetelt, műanyagok. A fűtésről a nappaliiban 4 boxos külön irányítható padló fűtés lett kialakítva, a többi helyiségben radiátor szolgáltatja a meleget elektromos kazánról. A vizet Ariston okos bojler szolgáltatja. A fűtésről Bosch többfunkciós villanykazán gondoskodik.Alternatív megoldásként nagyon jó állapotú vegyes tüzelésű kazán is helyet kapott az ingatlanban, külön helyiségben. A teljes tetőszerkezet is felújításra került, Bramac tetőcserép fedést kapott.Az ingatlan szigetelésének köszönhetően a meleget télen jól tartja, így költséghatékony.A villanyhálózat felújításának köszönhetően kialakításra került 3x25 Amper nappali áram és 3x16 Amper éjszaki áram. A tágas tereknek köszönhetően a család minden tagjának kényelmet nyújt a szépen és igényesen felújított ház.Ha nem szeretne lemaradni róla keressen minél előbb bizalommal! Ide tényleg csak költöznie kell.A település Falusi Csokra alkalmas. Cégünk banksemleges ügyintézővel áll az önök rendelkezésére díjmentesen! 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY