Eladó ház Mezőfalva 66 nm
Eladó ház Mezőfalva 66 nm
Eladó ház Mezőfalva 66 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7888285
Frissítve: 22 napja

Mezőfalva eladó családi ház 2 szobás: 13,6 millió Ft

13,6 millió Ft
206 061 Ft/m²
66 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 39 471 Ft
Második évtől
53 866 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mezőfalván 2 szoba+ nappali családi ház eladó! Fejér vármegyében Mezőfalván csendes utcában 68 m2-es, 2 szoba + nappalis családi ház eladó 1000 m2 telekkel. Az épületbe belépve egy nagy nappaliba találjuk magunkat, balra a konyha, szemben a fürdőszoba és két oldalt a szobák nyílnak. Amerikai konyhás nappali esetén három különálló szoba alakítható ki. A villany és vízvezeték nemrég lett felújítva. A meleget radiátorok, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A ház felújításon esett át, falazata vegyes, cserép fedéssel. A nappali, konyha burkolata márvány, a többi helyiség járólap. A fürdőben modern sarokkád. A családi ház folytatásában melléképületek: kazánház, tároló és garázs található. A terület körbekerített, a hátsókert kerítéssel elválasztva. Mezőfalva mostanában nagyon közkedvelt az idetelepülők körében, hiszen három nagyváros között helyezkedik el, Dunaújváros és Sárbogárd mind össze 15 km távolságra van, Székesfehérvár sincs messze, nagyon jól megközelíthető közúton. A település gyökerei messze a régmúltba nyúlik vissza, régészeti leletek szerint már az ókorban lakott volt. Az Árpád-korban fejedelmi-, majd királyi birtok, a kunok betelepülését követően a ciszterci apátság földbirtoka. 1811-ben József nádor Hercegfalva néven alapított falut, melynek neve 1951-ben Mezőfalvára változott. Gazdag kulturális élettel, hagyományokkal, jó infrastruktúrával: iskola, óvoda, orvosi rendelő, CBA, SPAR üzletekkel rendelkezik. Ha elszeretné adni, vagy vásárolni szeretne ingatlant bank semleges hitel, valamint CSOK, Babaváró ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várom kedves ügyfeleimet..

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
melléképület
bútorozatlan
alacsony közös költség
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Tiringer Zoltán
+36 70 698 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Tiringer Zoltán
+36 70 698 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY