Eladó ház Mezőcsát 72 nm
Eladó ház Mezőcsát 72 nm
Eladó ház Mezőcsát 72 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7979565
Referenciaszám: M269995-4577616
Frissítve: 5 napja

Mezőcsát eladó családi ház 2 szobás: 15 millió Ft

15 millió Ft
208 333 Ft/m²
72 m²
Alapterület
1300 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 43 534 Ft
Második évtől
59 411 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mezőcsát, felújítás alatt álló, 2 szobás, 72 m2 nagyságú családi ház Eladó A VÉTELÁR TARTALMAZZA, A SAJÁT ELKÉPZELÉSEK ALAPJÁN TÖRTÉNŐ FELÚJÍTÁS BEFEJEZÉSÉT! Mezőcsát, Kossuth úton megvételre kínálok, egy felújítás alatt álló, 72 m2 hasznos alapterülettel rendelkező, 2 szobás, vegyes falazattal épült családi házat. Az eladó ingatlanban 2 szoba, kamra, fürdőszoba-wc, és egylégterű előszoba - étkező helyiség található. Ablakai fa szerkezetűek, thermo üvegezéssel, bejárati ajtó biztonsági műanyag. Az eddig történt felújítás során a villamos hálózatot cserélték, tető részben felújították, falakat javították, festették. A vételár a további javításokat tartalmazza. Fürdőszoba teljes kialakítása, új szaniterek beépítése és a helyiség burkolása. Az egylégtérben található előszoba és étkező járólappal burkolják. A meglévő kamrában, víz és szennyvizet kialakítják, ami lehetővé teszi azt konyha átalakítására. A kisebb méretű szobát laminált parkettával újra burkolják. Az ingatlan hűtését és fűtését, klíma berendezések beszerelésével teszik megoldhatóvá. Az így elkészült ingatlan vásárlására új CSOK PLUSZ támogatott hitel igényelhető. További információért feltétlen keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vályi Attila Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 632 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vályi Attila Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 632 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY