Eladó ház Méhkerék 120 nm
Eladó ház Méhkerék 120 nm
Eladó ház Méhkerék 120 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7862051
Referenciaszám: M251747-4472075
Frissítve: 1 napja

Méhkerék eladó családi ház 3 szobás: 18,5 millió Ft

18,5 millió Ft
154 167 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1037 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 53 692 Ft
Második évtől
73 273 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Békés vármegyében, Méhkerék központjában, Romániától mindössze 20 km-re egy sok lehetőséget rejtő, mindenki által kedvelt kádárkocka házat. Az épület maga tégla falazatú, 120 nm alapterületű, az alapok 1,3 m mélyen helyezkednek el, a ház kívülről felújításon esett át, 5 cm hőszigetelést kapott, belülről viszont felújításra szorul, de épp ezért csak a fantáziánk szab határt az elképzeléseinknek. Találhatunk benne 3 szobát, konyhát, kamrát, fürdőszobát, gardróbot, WC-t, előszobát és egy kellemes teraszt. A szobák PVC-vel és járólappal burkoltak, az otthon melegét gázkonvektor és klíma biztosítja, valamint lehetőség van cserépkályha megépítésére, mert a kémény adott. Az udvaron található egy fedett kocsibeálló, mely térkővel ellátott. Az ingatlan hátsó kertjében van még egy állattartásra alkalmas melléképület. Az utcában játszótér, óvoda, iskola és bolt is található. Hitellel és CSOK-al kapcsolatban munkatársunk ingyenesen, készséggel tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről. Ha megtekintené az ingatlant kérem keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
H
összkomfortos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lovász Tünde Otp Ingatlanpont Gyula Az iroda összes hirdetése
+36 70 626 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lovász Tünde Otp Ingatlanpont Gyula Az iroda összes hirdetése
+36 70 626 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY