Eladó ház Márkó 174 nm
Eladó ház Márkó 174 nm
Eladó ház Márkó 174 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7973060
Referenciaszám: HZ014347
Frissítve: 16 napja

Márkó eladó családi ház 4 szobás: 189 millió Ft

189 millió Ft
1 086 207 Ft/m²
174 m²
Alapterület
1116 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 548 526 Ft
Második évtől
748 577 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő!IDŐTÁLLÓ MEDITERRÁN STÍLUSÚ, MODERN CSALÁDI HÁZ KERESI ÚJ TULAJDONOSÁT MÁRKÓN!A gondos első tulajdonostól eladásra kínált, folyamatosan karban tartott ingatlan Márkó új építésű, csendes részén található Veszprémtől és a Balatontól is mindössze pár perc autóútra.A félszint-eltolásos ház 2007-ben épült, építész tulajdonosa saját családjának tervezte, építette. A praktikus elrendezés, külön nyíló szobák, tágas terek egyaránt jellemzik.Hasznos alapterülete 174 nm. A nagy nappaliból ill. az étkezőből egyaránt kijutunk a teraszra, majd onnan a kertbe. A gyönyörűen parkosított kert körbe tujákkal övezett, mely véd a kiváncsi szempároktól. A telek területe 1116 nm. Ahhoz hogy ezt Ön kezelni is tudja minden adott: programozható öntözőrendszer (esővíz-gyűjtés, valamint külön locsolóóra (csatornadíj-mentes), vezetékes vízzel tölthető 7,5 m3-es föld alatti tartály), robotfűnyíró. Az udvaron lévő fedett kerti konyha területe 24 nm, tartozékai: fali kút, bográcsállvány épített tűzrakóhellyel, hely grillnek, pult, zárt tároló, továbbá Warema elhúzható szél- és napellenző, többfunkciós világítás és fűtőtest.Gépészet:Energiabesorolás: A++ (önfenntartó – ZEB)Hő- és páravisszanyerős szellőztetőrendszer (vizes helyiségekben elszívás, többi helyiségben befúvás), típus: Fläktwoods, Schako résbefúvókkal, Daikin Altherma 3 11 kW-os hőszivattyú (2022.) levegő-levegő rendszerű, illetőleg nem csak fűtés, hanem a teljes ház hűtése is megoldott fancoil-okon keresztül, 6,8 kW teljesítményű napelem rendszer Huawei inverterrel (akkumulátor fogadására alkalmas), vörösfenyő nyílászárók.Okosotthon: Telefonról és távirányítóról irányítható motoros, hőszigetelt aluredőnyök, ugyanígy irányítható légkezelő és hőszivattyú.Csap alá beépített mechanikus RO víztisztító a konyhában.Sóval működő központi vízkőmentesítő.A ház alatt fűtőtt DUPLAGARÁZS található, két autó kényelmesen elfér benne.Az ingatlant ajánlom nyugalomra vágyó családoknak, akik nem szeretnének a felújítással bajlódni; valamint a város zajától egy kicsit elszakadni vágyóknak egyaránt.JÖJJÖN, NÉZZE MEG, TEGYEN AJÁNLATOT!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2007
Erkély:
21,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Óhegyi Győző Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 957 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Óhegyi Győző Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 957 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY