Eladó ház Marcali 97 nm
Eladó ház Marcali 97 nm
Eladó ház Marcali 97 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8005055
Feltöltve: 1 hónapja

Marcali eladó családi ház 2 szobás: 41,9 millió Ft

41,9 millió Ft
431 959 Ft/m²
97 m²
Alapterület
738 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 604 Ft
Második évtől
165 954 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
B Home eladásra kínál Marcali csendes utcájában, egy 97 m2-es családi házat! Telek: 738 m2 A ház téglából épült. Térelosztása: 2 szoba+nappali, konyha, spájz, előtér,fürdőszoba wc-vel. Az ingatlan átlagos állapotú. Be van vezetve a villany,víz, gáz. Csatornahálózatra rá van csatlakoztatva. A tető átlagos, cseréptetős.A ház melegéről gázkonvektor gondoskodik, illetve az egyik szobába egy klíma került beszerelésre. Melléképületek találhatóak az udvaron, van egy pince, egy tároló, egy barkácsműhely és egy nyári konyha. Garázs nincsen, autóval az udvaron lehet parkolni. Rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, per -és tehermentes az ingatlan, akár azonnal birtokba vehető. Marcali egy 11 ezer fős város, amely gyógy-és strandfürdővel rendelkezik. Balatontól 13 km-re helyezkedik el, autóval 20 percen belül elérhető. Keszthely: 30 km Kaposvár: 50 km Amennyiben csendre és nyugalomra vágyik, kérem ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, kérem hívjon a hét bármely napján.... Az ingatlan adatai a Megbízóm által, a rendelkezésemre bocsátott információkon alapul, ezért ezen adatok teljességéért és helyességéért felelősséget nem vállalok, illetve árváltozás, és adatváltozás jogát fenntartom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
F
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kert
jó közlekedésű
csendes
kamra
pince
melléképület
műhely
bútorozott
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 713 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 713 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY