Eladó ház Marcali 319 nm
Eladó ház Marcali 319 nm
Eladó ház Marcali 319 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7965393
Referenciaszám: HZ014966
Frissítve: 17 napja

Marcali eladó családi ház 10 szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
375 916 Ft/m²
319 m²
Alapterület
1004 m²
Telek
10 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 348 271 Ft
Második évtől
475 287 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan 1995-ben épült, 30 cm vastag Leier Habisol hőszigetelt betontéglából, mely 2010-ben plusz 8 cm polisztirol hőszigetelést kapott. Ekkor került beépítésre a műanyag nyílászárók nagy része és megtörtént a központi gázkazán cseréje is. A ház minden szintjén radiátoros fűtés került kiépítésre elsődleges fűtésként. Az épületben jelenleg 3 külön bejárattal rendelkező lakás került kialakításra.A földszint utcafronti részén egy 42 nm-es garzon két személynek ad kényelmes otthont. Fűtése gázkazánról üzemeltetett központi fűtés, melyet a 2024-ben felszerelt klíma remekül kiegészít. A melegvizet villanybojler adja.A lakrész 2023-ban került kialakításra, új állapotú, azonnal költözhető.A földszint középső és keleti részén egy 130 nm-es lakás található. A ház e része felújítandó állapotú.Az alagsori részben található egy 23 nm-es és egy 19 nm-es, jelenleg tárolóként, közösségi térként használt helyiség. Itt kapott helyet egy 12 nm-es  konyha-étkező, illetve egy zuhanytálcával és WC-vel felszerelt fürdőszoba, és itt található a ház központi fűtéséért felelős cirkó gázkazán is. A melegvizet az alsó fürdőszobában található gázbojler biztosítja.A szuterénből a lépcsőn felérve tágas nappali-lakóelőtérbe érkezünk, melyből három, méretében azonos, egyenként kb. 11 nm-es hálószoba nyílik. Ezen a szinten fürdőkádas, zuhanyzós fürdőszoba és elkülönített WC szolgálja a lakók kényelmét.A földszinti rész lakóelőtere kiválóan alkalmas amerikai konyhás nappali-étkező kialakítására.A tetőtéri lakás több mint 100 nm alapterülettel rendelkezik.A lakás kialakításakor elsődleges cél volt annak üzletszerű hasznosítása, így kevés ráfordítással kereskedelmi szálláshelyként is üzemeltethető, illetve lakásként kiadható. A lakás az elmúlt két évben nagyszabású felújításon esett át.A lakást egy 120 literes villanybojler látja el melegvízzel. A lakásban 3 fázis biztosítja az elektromos berendezések zavartalan működését.Az 1004 nm-es telken egy 5 garázsból álló különálló melléképület is található, felhajtója térkő burkolattal készült. A garázsok egyenként 20 nm alapterületűek.Az udvaron kis játszótér, és egy 3x3 méteres medence fogadására alkalmas betonozott alap található. Emellett jut még bőven hely kerti tevékenységekre is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gaál Judit Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 486 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gaál Judit Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 486 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY