Eladó ház Marcali 93 nm
Eladó ház Marcali 93 nm
Eladó ház Marcali 93 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7785880
Referenciaszám: H469822
Frissítve: 18 napja

Marcali eladó családi ház 3 szobás: 42,2 millió Ft

42,2 millió Ft
453 763 Ft/m²
93 m²
Alapterület
976 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 122 475 Ft
Második évtől
167 143 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Balatontól 14 kilométerre délre található a 11 ezer fő lakosú Marcali város. A település szőlő- és borgazdasági szempontból a Balatonboglári borvidék részét képezi. Számos bevásárlási lehetőség, jó közlekedési infrastruktúra, széleskörű egészségügyi ellátás, sokoldalú sportolási , fürdőzési lehetőség és a pihenni vágyóknak pedig nyugalmat biztosító környezet. Ebben a barátságos övezetben vált eladóvá ez a jó állapotú, tégla falazatú, beton alapra épült családi ház. Az ingatlan jellemzői: - Nettó 93 m2-es alapterület. - 3 szoba, konyha, fürdőszoba, külön WC, háztartási helyiség, közlekedő helyiségekből áll a lakótér. - Terei tágasak, jó elosztásúak. - 10 m2-es déli tájolású terasz. - Víz, villany, csatorna, gáz a házba bekötve. - Új cserépfedésű tető, az északi fal víz szigetelést kapott a tavalyi évben. - Könnyűszerkezetes, szigetelt melléképület. - Fűtése jelenleg vegyestüzelésű központi kazánról biztosított, valamint az egyik szoba rendelkezik 1 db gázkonvektorral is és hagyományos fatüzelésű kályhának is van helye. Klímaberemdezés is rendelkezésre. - Nyílászárók fából és műanyagból készültek. - A telek ideális 976 m2 nagyságú, nagy zöld felülettel virágágyásokkal és számos gyümölcsfával rendelkezik: barack, alma, körte, szilva, cseresznye, málnalugas. Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1975
Terasz:
10,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY