Eladó ház Marcali 80 nm
Eladó ház Marcali 80 nm
Eladó ház Marcali 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7625041
Referenciaszám: H462556
Feltöltve: 17 napja

Marcali eladó családi ház 4 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
373 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1400 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 777 Ft
Második évtől
118 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Marcali kisgombán eladásra kínálunk egy 80 m2- es családi házat 1400 m2 telekkel, varázslatos, zöld környezetben. Az ingatlant hatalmas zöld kert veszi körül, fenyőfákkal, bokrokkal, valamint egy csörgedező kis patakkal . A madárcsicsergés garantált, így a legjobb választás a természet szerelmeseinek. Ezen kívül rengeteg lehetőséget rejt magában, a házhoz tartozik egy külön bejáratű lakrész, mely a későbbiekben bármilyen üzletnek, irodának is kiválló lehetőség, 1 szoba+ fürdő kialakításával (gázfűtéssel rendelkezik) A ház helyiségei: -előszoba -2 nagy lakószoba -fürdőszoba+wc -konyha-étkező -kamra A későbbiekben ez előszobát, konyhát,kamrát összenyitva hatalmas, remek benapozású amerikai konyhás nappalit kaphatunk. Az udvarban több melléképület található, mely állatok tartására kivállóan alkalmas. Ezen kívül szerelő műhely, garázs rész szerelő aknával, pince a zöldségek tárolására, valamint egy fúrt kúttal is rendelkezik, mely az öntöző vizet szolgáltatja. Mivel a kert óriási, külön lekerített részek gondoskodnak a háziállatok elkülönítéséről, de akár ló tartására is alkalmas lehet. Az ingatlan összközműves, a fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak, de fatüzelésre is van lehetőség. Statikailag jó állapotú, azonnal birtokba vehető , költözhető! A városközpont, bevásárlóközpont, iskolák, óvoda , thermál fürdő, autóval pár perc alatt megközelíthatő. Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását a megtekintéssel kapcsolatban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halasi Anna Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halasi Anna Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY