Eladó ház Majosháza 175 nm
Eladó ház Majosháza 175 nm
Eladó ház Majosháza 175 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8075082
Referenciaszám: 7996_leebesfia
Frissítve: 19 napja

Majosháza eladó családi ház 4 szobás: 115 millió Ft

115 millió Ft
657 143 Ft/m²
175 m²
Alapterület
782 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 333 759 Ft
Második évtől
455 483 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Összeköltözők, két generációs házat keresők, FIGYELEM! Eladó Majosházán, egy 784 m2-es telken 2 önálló családi ház (egy kisebb és egy nagyobb)! 1. HÁZ: - Összesen: 130m2, két szinten. - Földszinten: előszoba, vendég WC, amerikai konyhás étkező, hatalmas (31m2) nappali, fürdőszoba valamint egy lejáró a szuterén szintre, ahol a tároló és a mélygarázs található - összesen 65m2-en. - Az emeleten: közlekedő, 3 hálószoba, fürdőszoba (káddal/WC-vel/kézmosóval), valamint egy gardrób szoba is található, továbbá 2 erkély is helyet kapott. - Építési mód: tégla + 5 cm dryvit rendszerű szigetelést. - Minden nyílászáró 3 rétegű thermo, redőnnyel, illetve szúnyoghálóval ellátva. - A szuterén szinten találunk egy rendezett, nagy méretű garázst, valamint tároló részt is, mely közvetlenül az utcáról közelíthető meg. Az ingatlan építési éve: 1985. Fedése: zsindely. 2. HÁZ: - A telek végében található, hátul a második ház, melynek alapterülete: 45m2. - Teljeskörűen felújított. - Építési módja: könnyűszerkezet +10 cm dryvit rendszerű szigeteléssel ellátva. - Felosztása praktikus: amerikai-konyhás étkező, nappali, 1 hálószoba, 1 méretes fürdőszoba (sarokkáddal, kézmosóval), illetve külön WC helyiség. - Helyiségenként külön vezérelhető elektromos padlófűtés van, illetve egy 3,5 kW-os hűtő-fűtő klíma. - Az ablakok szintén 3 rétegű thermo üvegek, alumínium redőnyökkel. - Fedése: zsindely. - illetve szerepel a helyszíni rajzon, ami ugyancsak egy nagyon fontos tényező (hosszútávon). Parkolási lehetőség: - a mélygarázsban 2 személygépkocsi számára; - de van fedett felszíni beálló is az udvarban; - illetve további 4-5 autó elhelyezhető a térkővezett részen. BŐVEBBEN A TELEKRŐL: - összesen 784 m2, összközműves. - parkosított, gondozott, füvesített, első része térkövezett. - hátul még egy beton alapú, vas szerkezetű, Lindab lemez fedésű tárolót is találunk. - minden oldalról teljesen körbekerített. - elektromos kiállás, kétszárnyú fém kapu. Infrastruktúrája: - helyi szinten kiváló, megközelítőleg 5 perc sétával elérhető Majosháza központja - üzletek, távolsági buszmegálló. Posta, stb - valóban minden egy karnyújtásnyira. - Budapestet a 51-es úton érhetjük el Majosházáról (közigazgatási határa 20 km távolságra van). Az ingatlan összközműves: - víz, gáz, villany és csatorna: van; - továbbá kerti csap az öntözéshez. Jog, per- és tehermentes. Rövid időn belül birtokba vehető. Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretné személyesen is megtekinteni, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
világos
étkező
kamra
gardrób
erkély
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Ilona Réka Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 330 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Ilona Réka Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 330 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY