Eladó ház Majosháza 120 nm
Eladó ház Majosháza 120 nm
Eladó ház Majosháza 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7510219
Referenciaszám: HZ035429
Feltöltve: 18 napja

Majosháza eladó családi ház 2+3 fél szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
458 333 Ft/m²
120 m²
Alapterület
838 m²
Telek
2+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 624 Ft
Második évtől
217 840 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Majosháza barátságos környékén egy 838 m2-es összközműves, körbekerített telken lévő 120m2 hasznos alapterületű alápincézett, három emeletes családi ház keresi új tulajdonosát. Az ház 1987-ben téglából épült. Az épületbe való bejutást egy oldalsó és hátsó bejárati ajtó biztosítja, amely a fedett terasz alatt helyezkedik el. A földszinten található egy előszoba, étkező, konyha, kamra és lépcső amely a következő emeletre vezet minket. Itt két szoba közös erkéllyel, egy közlekedő, egy fürdő és egy WC-t találhatunk. A második szinten egy szoba udvarra néző erkéllyel, a harmadikon pedig még két szoba, egy közlekedő és egy fürdő+WC biztosítja a kényelmes lakhatást. Az otthon melegéről gázkazán, a meleg vízről villanybojler gondoskodik. Gépjárműveinket sem kell félteni, hiszen a pincében kialakításra került egy két férő helyes kocsilejáró, ezek mögött találjuk a kazánházat, valamint egy plusz tároló helyiséget, amely tökéletes lehet egy műhely kialakítására, mivel ipari árammal van ellátva.Az udvart több örökzöld és gyümölcsfa teszi varázslatossá. Az ingatlan kedvező elhelyezkedése miatt pár percen belül eljuthatunk a környék élelmiszer boltjaihoz, oktatási intézményeihez, vagy sportolási lehetőségeihez. Ha nyugalmas, mégis jó elhelyezkedésű otthonra vágyik és ez az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal, akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Erkély:
17 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Tamás Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 380 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Tamás Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 380 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY