Eladó ház Magyarbánhegyes 91 nm
Eladó ház Magyarbánhegyes 91 nm
Eladó ház Magyarbánhegyes 91 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7998765
Referenciaszám: 692269
Frissítve: 17 napja

Magyarbánhegyes eladó családi ház 3 szobás: 10,9 millió Ft

10,9 millió Ft
119 780 Ft/m²
91 m²
Alapterület
1934 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 635 Ft
Második évtől
43 172 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó 3 szobás, jó állapotú családi ház! Eladásra kínálom Magyarbánhegyes csendes, biztonságos részén, településközpont közelében, ezt a műszakilag kifogástalan állapotú, berendezett, 3 szobás családi házat, hőszigetelt nyílászárókkal, vegyes- és gázkazános fűtéssel, garázzsal, melléképületekkel! Magyarbánhegyes község Békéscsaba megyeszékhelytől és Gyula fürdővárostól is 37-37 km-re helyezkedik el, a legközelebbi város Mezőkovácsháza 10 km-re található, ahol elérhetők közintézmények, hipermarketek is. A közlekedés jó, a település vasútállomással is rendelkezik, illetve minden ellátás (óvoda, iskola, üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár, stb.) kiépített, az ingatlan a településközpont közelében helyezkedik el! A ház 1934 m2-es telekkel rendelkezik, kifogástalan műszaki állapotú, részben vegyes, részben tégla falazatú, karbantartott, jó belső állapotú. A lakórész 91 m2-es, ehhez tartozik a kazánház, egy tárolóhelyiség, egy különálló garázsépület, valamint további gazdasági épületek, ólak is! A lakóépület fűtése vegyes- és gázkazánnal, radiátor hőleadással megoldott, az épület külső nyílászárói korszerű, hőszigetelt szerkezetek, a szobákban redőnyözöttek! A házban hűtő-fűtő klímaberendezés is beépítésre került! Az ingatlanban található bútorok is eladók, azok értékét az irányár nem tartalmazza! Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít! Bank semleges, díjmentes hiteltanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást!

Tulajdonságok

Típus:
Állapot:
Fűtés:
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
E
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseke Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 364 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseke Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 364 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY