Eladó ház Magyaralmás 77 nm
Eladó ház Magyaralmás 77 nm
Eladó ház Magyaralmás 77 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8092590
Referenciaszám: 422320
Frissítve: 3 napja

Magyaralmás eladó családi ház 2 szobás: 32,9 millió Ft

32,9 millió Ft
427 273 Ft/m²
77 m²
Alapterület
2117 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 95 484 Ft
Második évtől
130 308 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Magyaralmás csendes belterületi helyén, de aszfaltos, teljes közművel ellátott utcában eladó ez a 12 éve belülről, részben felújított, jó fekvésű, régi típusú, 2 szobás vályogház, hatalmas, 2117 négyzetméteres telken. A felújítás során eddig cserélve lettek a víz és részben a villanyvezetékek, valamint kialakításra került egy fürdőszoba is. Az egyik szobában laminált padló, míg a közös terekbe padlólap került lerakásra. A bejárati ajtó is cserélve lett. A másik szoba eddig csak raktárnak volt használva, annak csinosítása az új tulajdonosra vár. A fűtés gázkonvektorokkal van megoldva, de használható a két szoba közötti cserépkályha is, ami kényelmesen befűti a nappalit és a konyhát. A fürdőben elektromos radiátor működik. A faluközpont 500 méterre van. Ott található minden szükséges közintézmény, boltok, orvos, óvoda, iskola és a távolsági buszmegálló is. Ha nyugalomra vágyik, ez a ház ideális akár pihenés vagy állandó otthon céljára is. A nagy udvar, a telken elhelyezkedő gazdasági épületek és a hatalmas kert akár gazdálkodásra is lehetőséget nyújt. Kérésre szívesen küldök külső képeket is. Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom! Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is! Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
melléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wollein Attila Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 329 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wollein Attila Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 329 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY