Eladó ház Maglód 78 nm
Eladó ház Maglód 78 nm
Eladó ház Maglód 78 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8039957
Referenciaszám: HZ050805-3972576
Frissítve: ma

Maglód eladó családi ház 2+2 fél szobás: 39 millió Ft

39 millió Ft
500 000 Ft/m²
78 m²
Alapterület
709 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 113 188 Ft
Második évtől
154 468 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A főváros vonzáskörzetében, Maglód dinamikusan fejlődő részén eladó egy olyan 709 nm2-es telken lévő családi ház, amit félkész állapota miatt, leendő tulajdonosa saját ízlése szerint fejezhet be. A ház 78 nm2: egy nagy hálószobából, két félszobából, fürdőből (WC-vel), egy külön WC-ből és egy olyan hatalmas amerikai konyhás nappaliból áll, ami a 14 nm2-es közlekedőbe beépített ablakoknak köszönhetően reggeltől estig fényben úszik. A telken belül a gáz be van vezetve, bár a mostani lakója villanyos kazánnal fűt. Kívülről 15 cm-es szigetelést kapott az ingatlan, a nyílászárók pedig újak. A telken egy szerelőaknás garázs is található, illetve régen, egy nyári konyhának nevezett kisebb ingatlan is, mely akár egy kis különálló lakrésznek is kialakítható. Ide az áram és a víz is be van kötve. A kisház alatt van egy pince rész is. A ház tetőszerkezete megfelelő állapotban van. A jelenlegi tulajdonos a legtöbb újítást, javítást saját kezűleg csinálta, azokat képekkel, rajzokkal dokumentálta, így a ház átalakulásának története ismert. A háztól néhány percen belül elérhető Maglód beváráslóközponti része, ahol van Auchan, Bauhaus, Decathlon, benzinkút, autómosó, gyorséttermek, bankok, gyógyszertár és ruházati boltok is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Olga Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Olga Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY