Eladó ház Madaras 81 nm
Eladó ház Madaras 81 nm
Eladó ház Madaras 81 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8070517
Referenciaszám: HZ099427
Frissítve: ma

Madaras eladó családi ház 3 szobás: 14,9 millió Ft

14,9 millió Ft
183 951 Ft/m²
81 m²
Alapterület
793 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 244 Ft
Második évtől
59 015 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bajától ~30 km-re Madarason eladó 81 m2-es felújított családi ház, 793 m2 telekkel.Található benne 3 szoba, előszoba, konyha-étkező, kamra, fürdő-wc. A bejáratnál végig fedett terasz található. ~10 éven belül teljes körűen felújított: új víz, villany vezetékek, fürdőszoba, műanyag nyílászárók és redőnyök, illetve új burkolatok a teljes belső térben. A tető is cserélt, beton cserepes.A házhoz hátrafelé hozzáépítés történt, egy szobával bővült így az ingatlan mely festés után használatba vehető.A fűtés gázkonvektoros, a meleg vizet átfolyós gázbojler szolgáltatja. Az udvar zöld, parkosított, hangulatos kiülő és tégla melléképületek  (11,5 és 12,6 m2 villannyal) is kaptak rajta helyet.A biztonságról riasztó és kamerarendszer gondoskodik.Parkolás az utcai bejáratos garázsban (14 m2) lehetséges, illetve udvaron belül a szabadban, valamint a ház előtt is lehetséges több autóval is.A konyhabútor a beépített gépekkel a vételár részét képzi! A többi berendezési tárgy egyéni megegyezés alapján megvásárolható!Kifizetés után rövid időn belül költözhető!Elsősorban készpénzes vevőnek eladó, illetve Babaváró is felhasználható a vételre!Érdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Erkély:
15,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY