Eladó ház Lövőpetri 90 nm
Eladó ház Lövőpetri 90 nm
Eladó ház Lövőpetri 90 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7698902
Referenciaszám: H465725
Feltöltve: 18 napja

Lövőpetri eladó családi ház 2 szobás: 7,8 millió Ft

7,8 millió Ft
86 656 Ft/m²
90 m²
Alapterület
1214 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 22 635 Ft
Második évtől
30 890 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lövőpetri településen kínálok eladásra egy 90 nm-es, Vályog falazatú ingatlant. AZ 1966 évek táján épült ingatlan egy 1214 nm-es körbekerített telken helyezkedik el. Tulajdonosai az elmúlt években elkezdték felújítását, mely keretében új tetőt és szigetelést is kapott. Bevezetésre került ipari áram, mellyel az egész ingatlanban új villanyvezeték is átkötésre került, továbbá a külső nyílászárókat is hőszigetelt műanyagra cserélték. A 2 szoba, nappali, közlekedő és kamra kialakítású ingatlan tovább építése már leendő tulajdonosa feladata, melyben a belső elrendezés és annak kialakítása is már igénye szerint történhet. Az ingatlanban a villanyon kívül , más közmű nincs, így annak bevezetése is még megoldandó. Belsőleg jól alakítható ingatlan, udvara rendezett, folyamatosan karbantartott. Lövőpetri csendes mégis jól megközelíthető helyén található, szépen rendezett faluban, kedves jó szomszédokkal. Csok kihasználására alkalmas, így remek lehetőség családok számára. Kisvárdától autóúton 13 km-re, Vásárosnaménytól 17 km-re található, amely napi többszöri buszjárattal is könnyen elérhető. Amennyiben szeretne várostól nem messze, mégis egy remek kis faluban, igazi erdő szélen élni, ahol tiszta a levegő, barátságosak az emberek, itt a lehetőség, hogy megvalósítsa álmait. Hívjon bizalommal és nézze meg !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1966
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pocsai Katalin Otthon Centrum - Vásárosnamény Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pocsai Katalin Otthon Centrum - Vásárosnamény Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY