Eladó ház Kunszentmárton 82 nm
Eladó ház Kunszentmárton 82 nm
Eladó ház Kunszentmárton 82 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7936951
Referenciaszám: 42751
Frissítve: 16 napja

Kunszentmárton eladó családi ház 2 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
242 683 Ft/m²
82 m²
Alapterület
744 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 57 755 Ft
Második évtől
78 818 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Kunszentmártoni CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Kunszentmártonban lévő 2 szobás, nappalis családi házat! A kunszentmártoni családi ház jellemzői: - a telek nagysága 744 m2, a nettó alapterület 82 m2 - a ház B30-as téglából épült, kívülről szigetelt, színezett, a tető cseréppel fedett - stabil, erős alappal rendelkezik, szerkezetileg egy nagyon jó épület, a tetőtérben 15 cm-es kőzetgyapot szigetelés, látszik hogy gondoskodó gazdája volt - a ház belső felújítást igényel, lehetőség van a tetőtér beépítésére is - az épületben kialakításra került: közlekedő, 2 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, illemhelyiség, kamra - a szobák burkolata szőnyeg, a fürdőszoba, nappali, közlekedő, konyha és kamra járólap, kő padozatú - az épület gázkonvektoros fűtésű, az ingatlan összközműves, összkomfortos  - a családi ház csendes, nyugodt utcában található  - a házhoz tartoznak még melléképületek amelyek műhelynek és tárolásra is alkalmasak, régebben laktak is benne, így kisebb ráfordítással akár ismét lakhatóvá alakítható - autóval a kertben lehet parkolni - a telken egy 25 méter mély fúrt kút is található - 10 perc alatt gyalog minden elérhető, amire a hétköznapokban szükség van  közelben található a Cserkeszőlői Gyógyfürdő és a Tiszakürti Arborétum. Amennyiben az 183800192 számú eladó Kunszentmártoni családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Drégelyvári Árpád CasaNetWork Kunszentmárton Az iroda összes hirdetése
+36 20 368 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Drégelyvári Árpád CasaNetWork Kunszentmárton Az iroda összes hirdetése
+36 20 368 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY