Eladó ház Küngös 110 nm
Eladó ház Küngös 110 nm
Eladó ház Küngös 110 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7998079
Referenciaszám: HZ043071
Frissítve: 20 napja

Küngös eladó családi ház 4 szobás: 21,5 millió Ft

21,5 millió Ft
195 455 Ft/m²
110 m²
Alapterület
2338 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 398 Ft
Második évtől
85 156 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Küngösön, a Balaton hátánál, Várpalota 13 km, Veszprém 21 km, Székesfehérvár 40 km, Balaton 11 km távolságra. Ez a hangulatos, 1920-ban épült parasztház felújítandó állapotban várja új tulajdonosát, aki saját ízlése és elképzelései szerint formálhatja át. A nagy telek lehetőséget kínál a kertészeti vagy állattartási projektek megvalósítására.Az ingatlan elrendezése rugalmas, így könnyen átépíthető és személyre szabható. A telek egy része le van választva, a hátsó területen pedig gyümölcsfák és gazdálkodásra alkalmas területek találhatók, ideálisak a vidéki életmód szerelmeseinek.A nagy méretű telken további épületek is helyet kaptak, mint például egy kút, egy könnyen átépíthető fából készült melléképület, valamint egy téglából épült különálló gazdasági épület és állattartásra szolgáló létesítmények.Ha Ön szeretné új életet lehelni egy idilli vidéki házba, amely történelmi hangulatot és lehetőségeket kínál, akkor ez a parasztház az Ön számára ideális választás lehet.Építés éve: 1920Állapot: FelújítandóAlapterület: [115 nm]Telek mérete: [2338 nm]Fűtés: Gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal lehetségesMeleg víz ellátás: VillanybojlerTető: Nyeregtető betonpala fedéssel- Az ingatlan TEHERMENTES, azonnal birtokba vehető!- Falusi CSOK elérhető a településen.Ha felkeltette érdeklődését ez a lehetőség, kérem vegye fel velem a kapcsolatot nézzük  meg együtt az ingatlant.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedüs Zoltánné Zita Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 30 822 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedüs Zoltánné Zita Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 30 822 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY