Eladó ház Kosd 90 nm
Eladó ház Kosd 90 nm
Eladó ház Kosd 90 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8009704
Referenciaszám: 13118_bhv
Frissítve: 17 napja

Kosd eladó családi ház 3 szobás: 61,9 millió Ft

61,9 millió Ft
687 778 Ft/m²
90 m²
Alapterület
550 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 179 650 Ft
Második évtől
245 169 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest megye hangulatos, nyugodt településén, Kosdon vált eladóvá ez a fenyő- és diófás, kertes családi ház. A lakóház alapterülete 90 m2, amely magába foglal 3 szobát, 2 fürdőszobát, egy konyhát és egy különálló üzlethelyiséget, így ez az ingatlan nem csupán egy családi otthon, hanem a megélhetés kulcsa is lehet. A telken található egy nagyobb pince, illetve fedett autóbejáró. Az otthon melegéről a fürdőszobában található fali gázkazán, illetve cserépkályha, a melegvízről - éjszakai áramről működő - villanybojler gondoskodik, illetve felszerelésre került hűtő-fűtő klíma is, ami pillanatnyilag szervizelést igényel. A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A ház szigetelt, falaira 10 cm-es hungarocell, a tetőtérbe 30 cm-es kőzetgyapot került. Kényelmünkről elektromos kapu gondoskodik. A telek mérete lehetőséget nyújt számukra saját kis biogazdálkodás kialakítására, ahol a telken termesztett növényeinket saját, fúrt kútról öntözhetjük. A települést jó infrastruktúra jellemzi: bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta, élelmiszerbolt, buszközlekedés is rendelkezésre áll. Vác autóval 5 perc alatt, az M2-es autóút 3 perc alatt elérhető. Megtekinthető előre egyeztetett időpontban, akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
jó közlekedésű
világos
kamra
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sipos Alexandra Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 278 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sipos Alexandra Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 278 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY