Eladó ház Komárom, Hiszek Nándor utca 125 nm
Eladó ház Komárom, Hiszek Nándor utca 125 nm
Eladó ház Komárom, Hiszek Nándor utca 125 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7968124
Referenciaszám: HZ073673
Frissítve: 17 napja

Komárom eladó családi ház 5 szobás: 48,5 millió Ft

48,5 millió Ft
388 000 Ft/m²
125 m²
Alapterület
1040 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 140 759 Ft
Második évtől
192 095 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Komárom-Koppánymonostor!Koppánymonostor csendes utcájában megvételre kínálok egy 125m2 nagyságú családi házat.   Az ingatlan szuterén+földszint+galéria kialakítású családi ház, amelyben a lakóépület  része 94,69 m2. Az alsó szinten található egy közlekedő, melyből nyílik egy szoba, kamra, fürdőszoba+wc, valamint itt található egy tágas, világos nappali + konyha.  A galérián található 3 szoba és egy fürdőszoba. A burkolatok minden helyiségben megfelelő, nappaliban parketta, szobákban szőnyegpadló, a többi helyiségben járólap található. Külső nyílászárók már a mai hőszigetelésnek megfelelő műanyag nyílászárók, 2023 éve elején lettek beépítve. Az otthon melegéről  vegyes tüzelésű kazán, valamint fali kombi garanciális energiatakarékos gázkazán gondoskodik, hőleadó radiátorokkal. A gázkazán 2022 év végi beüzemelésű.  A tetőszerkezet magastető, palafedéssel. Melléképületek: 2 tároló, kazánház, valamint egy aknás garázs található. Az ingatlanban ipari áram van. A telek mérete  1040 m2. Öntözéshez külön leválasztott kerti csap található, így ehhez csatornadíjat nem kell fizetni.Az ingatlan nemcsak családi lakhatásra, hanem munkások számára is szállásoltatásra is alkalmas! Kiváló befektetési lehetőség bárki számára, hiszen Komárom igen közkedvelt részén, Koppánymonostoron található, folyamatosan bérbe adható (jelenleg is cég bérli) folyamatos profit termelésre tökéletes.Hívjon, az ingatlan rugalmas időpontokban megtekinthető és rövid időn belül birtokba vehető!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
8,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Gyöngyi Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 70 280 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Gyöngyi Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 70 280 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY