Eladó ház Kokad 83 nm
Eladó ház Kokad 83 nm
Eladó ház Kokad 83 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8071947
Referenciaszám: HZ063999-4491505
Frissítve: ma

Kokad eladó családi ház 4 szobás: 26,5 millió Ft

26,5 millió Ft
319 277 Ft/m²
83 m²
Alapterület
1727 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 76 910 Ft
Második évtől
104 959 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Létavértes vonzáskörzetében, Kokad településen egy 80 nm-es nappali + 3 hálószobás 2022-ben teljeskörűen felújított családi házat. A két külön bejárattal rendelkező ingatlan alkalmas akár két generáció együtt élésére, hiszen a hátsó szoba teljesen elszeparálható. A családi ház főbb jellemzői: beton alapra épült tégla falazattal tetőhéjazata cserépfedéssel készült 80 nm-es lakótér tágas, világos helységek kedvező dél--keleti tájolás modernizált, esztétikus kivitelézésben megálmodott konyha beépített gépi eszközökkel nagyméretű étkező új gázkazán műanyag, hőszigetelt nyílászárók, rovarhálóval és redőnnyel felszereltek fürdőszoba és toalett külön helységben inverteres hűtő-fűtő klíma külön épületben könnyű szerkezetes gépkocsi tároló szép, gondozott, tiszta udvar rendezett melléképület További információkért, megtekintéssel kapcsolatban hívását szívesen fogadom. BIZTONSÁGOS HITEL KÖZVETÍTÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, ÉS KOMPLEX ÜGYVÉDI KÉPVISELETTEL TÁMOGATJUK ÜGYFELEINKET AZ ELADÁS ÉS VÉTEL ÜGYMENETÉBEN.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szatmári Éva DH Debrecen Csapó u. Az iroda összes hirdetése
+36 30 244 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szatmári Éva DH Debrecen Csapó u. Az iroda összes hirdetése
+36 30 244 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY