Eladó ház Kocsér, Dózsa György utca 85 nm
Eladó ház Kocsér, Dózsa György utca 85 nm
Eladó ház Kocsér, Dózsa György utca 85 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7740819
Referenciaszám: HZ068063
Frissítve: 17 napja

Kocsér eladó családi ház 4 szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
292 941 Ft/m²
85 m²
Alapterület
1068 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 266 Ft
Második évtől
98 622 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Kocsér belterületén  egy 1068 nm-es telken álló 85 nm-es 3 szoba + 1 szoba kialakítható , konyha étkező , fürdőszoba wc-vel + háztartási helyiség . Az ingatlant részben felújították de még kell vele foglalkozni igény szerint . Rövid időn belül költözhető TEHERMENTES !!Vegyes falazatú tégla alapja van , a tető kettő éve lett cserélve , nyílászárók le lettek cserélve , villanyhálózat cseréje is megtörtént !. Elosztása  jó ! A fűtése gázkonvektoros . Az udvarban van egy 20nm-es könnyűszerkezetes garázs és kettő kisebb ólak . A telek méretéből adódóan meg lehet osztani és ami nagyon ritka két utcáról van bejárat ! Rendezett utcában helyezkedik el jó szomszédokkal ! Pest vármegye délkeleti szélén fekszik, Nagykőröstől 10 kilométerre kelet-délkeletre, Tiszakécskétől 13 kilométerre északnyugatra.Bővebb információért kérem hívjon.Vásárlását szakszerű tanácsadással segítjük.Ügyvédi közreműködés megszervezése, hitel ügyintézés lebonyolítása!Ha van eladó ingatlanja és szeretné magas minőségben, és a legjobb áron értékesíteni, AKKOR KERESSEN BIZALOMMAL!Várom megtisztelő hívását a hét minden napján! Nézzük meg együtt!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiszel Éva Duna House - Cegléd Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiszel Éva Duna House - Cegléd Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY