Eladó ház Kiskunlacháza 87 nm
Eladó ház Kiskunlacháza 87 nm
Eladó ház Kiskunlacháza 87 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8093514
Referenciaszám: M273356-4632426
Frissítve: 5 napja

Kiskunlacháza eladó családi ház 3+1 fél szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
975 862 Ft/m²
87 m²
Alapterület
980 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 401 Ft
Második évtől
336 266 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy gyönyörű otthont Pest megyében, Kiskunlacháza békés és csendes környékén. Ez a 87 m2-es, két szintes családi ház minden tekintetben ideális választás lehet az Ön számára. Az ingatlan teljes körű közműellátással rendelkezik, így mindennel fel van szerelve, amire csak szüksége lehet. Ez a családi ház mindössze két évvel ezelőtt esett át egy átfogó felújításon, így a legmodernebb kényelmet és stílust kínálja Önnek. Az alsó szinten található egy előszoba, nappali, konyha, valamint egy fürdőszoba és WC egyben. Emellett itt található egy kényelmes szoba és egy praktikus tároló is. Az emeleten két tágas hálószoba és egy kis gardrób várja Önt. Az egyik hálóhoz egy 5 m2-es erkély is tartozik, ahol élvezheti a friss levegőt. A ház fűtéséről gondoskodik egy hatékony kályha és/vagy klíma, így mindig kellemes hőmérsékletet biztosítva. Az ingatlanhoz tartozik egy 23 m2-es garázs is, így nem kell aggódnia a parkolási lehetőségek miatt. A bejárás két különböző utcáról is megoldott, így könnyű hozzáférése van az ingatlanhoz. A Dunapart mindössze légvonalban kb. 50 méterre található, így gyönyörű kilátásban részesülhet, és mindössze egy rövid sétával elérheti a partot, mindössze 2-300 méterre. Az ingatlan per- és tehermentes, így gyorsan és zökkenőmentesen átadható. Ez az otthon kiváló választás mindazok számára, akik a csendet és nyugalmat keresik. Ha felkeltette érdeklődését, ne habozzon, keressen bennünket bármelyik hét napján. Az OTP Ingatlanpont csapata teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és vevők rendelkezésére, hogy segítsen Önnek ezen álomotthon megszerzésében. Kínálatunkból választható ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat is kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény esetén megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és minden szükséges segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és hozza meg döntését a csendes és kényelmes életért!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Terjék Nikolett Erzsébet OTP Ingatlanpont Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 941 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Terjék Nikolett Erzsébet OTP Ingatlanpont Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 941 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY