Eladó ház Kiskunlacháza 40 nm
Eladó ház Kiskunlacháza 40 nm
Eladó ház Kiskunlacháza 40 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7673796
Referenciaszám: HZ040953
Feltöltve: 21 napja

Kiskunlacháza eladó családi ház 3 szobás: 18,9 millió Ft

18,9 millió Ft
472 500 Ft/m²
40 m²
Alapterület
635 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 54 853 Ft
Második évtől
74 858 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÁRCSÖKKENÉS!!!21.100.000. ft. HELYETT MOST 18.900.000. ft. AZ ÁRA!!!ELADÓ KISKUNLACHÁZÁN DE KÖZVETLENÜL RÁCKEVE HATÁRÁN EGY SZERKEZETKÉSZ  40 m2-s TÉGLAHÁZZAL EGY 635 m2-s BELTERÜLETI TELEK!!!A ház építése 2010-ben kezdődött, de nem fejeződött be(építési engedélyt kapott  ami le járt ezért használatba vételi nem lett). 30-s téglából épült aljzati víz szigeteléssel, fa dupla üveges ablakok és műanyag bejárati ajtóval.Tető faszerkezetes cserép fedéses.Belső teret tekintve előszoba ahonnan a nappaliba és egy kisebb szobába lépünk. A nappaliból egy másik szoba-helyiség nyílik konyha fürdő kialakítása a jövőbeli tulajdonos feladata lesz.Kéménykimenete révén most is van kandalló fűtés benne.Víz ellátása jelenleg a telken belül fúrt kútról lehetséges, áram telekhatáron.A telek nagysága miatt az ingatlan bővíthető vagy akár másik ház is építhető rá.Körbe kerített telek, két oldalról szomszéd házak viszont a maradék részen erdei környezetet csodálhatunk.Csendes forgalomtól mentes kis utca utolsó telke.Az ingatlan nem hitelezhető ezért készpénzes vevők jelentkezését várjuk!!!Horgászoknak, vidéken újrakezdőknek remek választás! Befektetésnek is kiváló!A Duna körülbelül 300 méter közelségben van.A ráckevei Árpád híd pár perc sétára található, a Lidl gyalog 5 percre, a Duna másik oldalán a hév állomás és a Tesco autóval néhány percre vannak.Budapesttől mintegy 50 kilométerre délre fekszik, a Csepel-szigeten, Ráckevei-Duna-ág mentén.A szomszédos települések: észak felől Szigetújfalu és Szigetszentmárton, kelet felől Kiskunlacháza, délkelet felől Dömsöd, dél felől Szigetbecse, délnyugat felől Lórév, illetve a Duna túlpartján fekvő Adony, nyugat felől Iváncsa, északnyugat felől pedig Ercsi.Amennyiben felkeltettem érdeklősét, hívjon bizalommal! .

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Olimpia Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 649 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Olimpia Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 649 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY